Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
10 augustus 2020
Het aantal coronabesmettingen stijgt
Daarom is het belangrijk dat we afstand houden; als we bij elkaar op bezoek gaan, op het werk en op het terras. Als we allemaal de basisregels volgen, houden we corona onder controle. Daarnaast zijn de maatregelen aangescherpt. Er gelden aanvullende maatregelen. 
Reizen en op vakantie gaan
Vakantie is dit jaar minder onbezorgd dan anders. Vermijd drukte, ook tijdens de vakantieperiode. Ga je toch op vakantie? Ga dan wijs op reis. Plan je vakantie, als het kan, buiten de schoolvakanties. Houd je waar ook ter wereld altijd aan de basisregels: Klachten? Blijf thuis en laat je testen, houd afstand, vermijd drukte en was vaak je handen. Als de lokale regels strenger zijn, dan gelden deze.
 

 

Terug van vakantie

Er zijn (delen van) landen waar een oranje reisadvies van kracht is vanwege het coronavirus. Reizigers uit deze landen krijgen het dringende advies om 14 dagen in thuisquarantaine te gaan zodra zij in Nederland aankomen. 
Gezocht: uitvoerder van vloer- en spouwisolatie en/of HR++ glas en installateur voor waterzijdig inregelen
Gemeente Boxtel zoekt plekken voor inzaaien bloemmengsels
In samenwerking met Winst uit je Woning organiseren we vanaf oktober 2020 een grote inkoopactie van energiebesparende maatregelen voor particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning. De gemeente wil graag lokale uitvoerders de mogelijkheid geven deze werkzaamheden uit te voeren.

Meer informatie
Groot asfaltonderhoud
Vorige week is aannemer Gebr. van Kessel Wegenbouw voor ons gestart met wegwerkzaamheden in Boxtel. Het gaat om asfaltonderhoud. De werkzaamheden duren zeker tot en met week 39 (23 september). 

Meer informatie
Uitschrijvingen uit basisregistratie personen
Na onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij ingeschreven staan. Dat wil zeggen dat zij voor de gemeente, administratief gezien, verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen. Burgemeester en wethouders van Boxtel hebben het voornemen betrokkene uit te schrijven. Dit doen ze op basis van artikel 2.21 en 2.22 van de wet Basisregistratie Personen, de BRP.  Als wij binnen vier weken na de datum van verzending van het voornemen geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij bovenstaande personen uit. Na uitschrijving kunnen zij geen beroep meer doen op de sociale voorzieningen in Nederland. Ook kunnen ze geen officiële documenten aanvragen.

Meer informatie
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten