Vorsten + HARRY! Alles over deze prince charming

Blog Justine: La bella Italia

Als deze Vorsten op uw deurmat valt, is een groot deel van de koninklijke familie op vakantie. Ze hebben allemaal een eigen favoriete plek. Prinses Laurentien vertelde me in mei dat ze vooral korte stedentrips wil maken met het gezin, prinses Beatrix vertoeft graag in het Italiaanse Tavarnelle en de koning heeft natuurlijk zijn eigen vakantievilla in Griekenland – al is hij niet volledig honkvast en weet hij ook andere ontspannende locaties wel te vinden. Ze waaieren uit over Europa, maar zoeken elkaar ook op.

William en Kate zien Brits zeilteam winnen

De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben zondag in Portsmouth gekeken naar de zeilrace van de America’s Cup World Series. Het stel zag hoe het Britse zeilteam met de winst aan de haal ging.

Felipe steunt nationale basketbalploeg

De Engelse prins Harry heeft tijdens een bezoek aan het Engelse plaatsje Wigan geweigerd een baby een zoen te geven. ‘Ik kus geen baby’s, want dat maakt ze aan het huilen’, grapte de prins. Harry was in Wigan om verschillende projecten te bezoeken.

Nu in de winkel: Vorsten + Harry!

  • Mét hersenschudding en verstuikte enkel: vakantie voor koninklijk gezin
  • Romantisch huwelijk in België
  • Stijlvast en creatief: 274 galajurken van prinses Beatrix
  • Waar is Harry?

Voor Koninklijke Stallen nog 900 kaarten

Er waren zaterdagmiddag nog iets meer dan 900 toegangskaarten over voor een bezoek aan de Koninklijke Stallen in Den Haag. Die gaan dit jaar, evenals Paleis Noordeinde, voor het eerst open voor het publiek. De eerste bezoekdag is dinsdag.

Mabel bezoekt Masai in Kenia

Prinses Mabel heeft is op werkbezoek in Magadi, in de Rift Vallei in Kenia. Daar heeft ze onder meer een project bezocht van AmRef Flying Doctors. Mabel, als voorzitter van de organisatie Girls Not Brides dat weredlwijd strijdt tegen kindhuwelijken, is er om te leren over een alternatief ritueel waarop Masai meisjes volwassen kunnen worden.
korting voor u!

Catalogus met korting

Speciaal voor lezers van Vorsten biedt het Koninklijk Paleis Amsterdam een eenmalige exclusieve korting van € 5 op de catalogus bij de tentoonstelling Dynastie, portretten van Oranje-Nassau. Download en print de kortingsbon, waarmee u in de Paleiswinkel van het Koninklijk Paleis Amsterdam korting op de catalogus ontvangt. Tegen inlevering van de bon betaalt u € 19,95 in plaats van € 24,95.
Volg Vorsten ook op
Vorsten Magazine - Facebook Vorsten Magazine - Twitter Vorsten Magazine - YouTube
Copyright ©2016 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer