...en Victoria terug in de collegebanken
De nieuwe Vorsten

De nieuwe Vorsten

Prins Harry's leven getekend door liefde, verlies en paparazzi.
Vorsten
Foto's
Prinses Victoria weer het leger in

De Zweedse kroonprinses Victoria is begonnen aan een officiersopleiding aan de defensieacademie om zich meer te verdiepen in tactiek, militaire wetenschap en militaire strategie. Dit heeft wel gevolgen voor haar koninklijke takenpakket.

Vorsten
Prinses Margriet naar Parijs

Prinses Margiet is uitgenodigd door het Internationaal Paralympisch Comité om de Nederlandse deelnemers van de Paralymipsche Spelen in Parijs aan te moedigen. En daar trekt ze flink wat dagen voor uit!

Advertorial
Vorsten
 
In het spoor van de Oranjes

Wandelliefhebbers opgelet! Verken de Oranjeroute en ontdek haar natuurlijke en culturele parels zoals Dillenburg, waar de historische Wilhelmsturm en het startpunt van de Rothaarsteig-wandelroute u uitnodigen voor een koninklijke ontdekkingstocht. Volg deze route bijvoorbeeld te voet helemaal tot aan Siegen; de ideale combinatie van geschiedenis, cultuur en natuur!

Vorsten
Mabel houdt Friso’s gedachtengoed levend

Prinses Mabel trouwde twintig jaar geleden met prins Friso. Het sprookje eindigde niet in ‘nog lang en gelukkig’, maar haar ‘lief’ vergeet de prinses nooit. Aan Vorsten vertelt ze hoe ze Friso's gedachtengoed levend houdt. 'Ik vertel met liefde over hem.' 

Advertorial
Vorsten
Beleef en ontdek de vernieuwde 50PlusBeurs!

Op Be!eef ga je creatief aan de slag met een workshop mozaïek, volg je kookdemonstraties, doe je een workout-sessie met voormalig topschaatster Marianne Timmer en nog veel meer. Bestel je tickets met actiecode: VOR30BELEEF en profiteer van €7,50 korting.

Vorsten
Koninklijk Huis maakt excuses aan radio-dj voor arrestatie

NPO Blend-dj Serginio Piqué ziet af van eventuele juridische stappen tegen het Koninklijk Huis. Hij werd onlangs in Antwerpen samen met vrienden gearresteerd omdat zij prinses Amalia zouden hebben achtervolgd. De dj vroeg toen om excuses. 

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter Vorsten - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden