Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Machinist van de maand AUGUSTUS: Ginger Dielemans

Lees verder...

5 nieuwe Kobelco graafmachines voor Van Oostrum

Van Oostrum Westbroek B.V. kreeg maar liefst vijf nieuwe Kobelco graafmachines geleverd door Kemp. Eigenlijk waren het er zelfs zeven: tijdens de feestelijke overdracht stonden twee recent nieuw geleverde rupsgraafmachines al te wachten op de nieuwkomers.

Lees verder...

Mammoet klimkraan voor windturbines

Mammoet introduceert zogeheten klimkranen, voor de montage en het onderhoud van windturbines. Met deze klimkranen kunnen onderdelen naar enorme hoogtes gehesen worden. Een hoogtebeperking is er eigenlijk niet, zegt Mammoet.

Lees verder...

BKT bouwt nieuwe fabriek voor bandengrondstof

Bandenfabrikant BKT bouwt een nieuwe fabriek voor de productie van carbon black, een grondstof die gebruikt wordt in de bandenproductie. De fabriek moet zo’n 60.000 ton per jaar produceren. Met de investering van 23 miljoen dollar wil BKT kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar bouwmachinebanden.

Lees verder...

De grote BouwMachines 8×8 Kippertest

In onze inmiddels traditionele jaarlijkse kippertest voelen we deze keer 8×8 trucks aan de tand. Deze terreinbuffels kennen een specifieke, trouwe klantengroep en hoewel de markt maar klein is, zijn er maar liefst zeven merken actief in dit segment. Met onze zes deelnemers bieden we in deze test het actuele overzicht van de markt. 

Lees verder...

Sloop Groot Ziekengasthuis Den Bosch in 1 minuut

De sloop van het Groot Ziekengasthuis (GZG) in Den Bosch was in 2015 live te volgen via een webcam. De werkzaamheden, in het hart van de stad, vergden bijna een jaar. De maandenlange sloop is nu samengevat in een timelapse video van één minuut.

Lees verder...

52 Doosan graafmachines voor Transadriatische pijplijn

52 nieuwe Doosan graafmachines werken aan een sectie van de Transadriatische pijplijn (TAP), een project dat nu een jaar onderweg is en dat de aanleg van een pijplijn van 360 km in Griekenland omvat.

Lees verder...
(advertorial)

Vacatures

Werkvoorbereider configuratiebeheer (Dordrecht)
Monteur Buitendienst (Zutphen)
Manager Operations (Maarheeze)
Ervaren Buitendienst Monteurs ( NL + BE ) (Nederland)
Accountmanager Buitendienst (Nederland)
Technisch commercieel binnendienst medewerker (Maarheeze)

Win een jaarabonnement op BouwMachines!

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.