BouwMachines Kennisdag 2018: Werken met slimme machines
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand augustus: John Angevare
De 45-jarige John Angevare, sinds vijf jaar werkzaam bij aannemersbedrijf Zuidhoek in Voorhout, werd door zijn collega’s aangemeld voor de rubriek ‘Machinist van de maand’. ‘Ontzettend leuk, daarmee spreken ze hun waardering uit.’
BouwMachines Kennisdag 2018: Werken met slimme machines

De derde editie van de BouwMachines Kennisdag heeft als thema: Werken met slimme machines. BouwMachins organiseert de Kennisdag, op 28 november op het Bouw & Infrapark in Harderwijk, in samenwerking met de BMWT en Bouwend Nederland.

Lees verder >
Deere boekt flink hogere omzet en winst

De Amerikaanse fabrikant van landbouwmachines Deere heeft in het afgelopen kwartaal flink meer winst en omzet geboekt, geholpen door de gunstige marktomstandigheden in de landbouw. Wel heeft het bedrijf te kampen met stijgende grondstof- en transportkosten.

Lees verder >
Banner
Ook de telefoniste wil lekker zand scheppen met de graafmachine

‘Mag ik even de graafmachine in?’ Bij het Bouw & Infrapark ik Harderwijk krijgen ze die vraag heel vaak. Sinds kort is er daarom een activiteit van gemaakt, genaamd BIGG Stuff.

Lees verder >
SOMA Bedrijfsleidingen wil taskforce om personeelstekort in de bouw aan te pakken

De schreeuwende vraag naar gekwalificeerd personeel vraagt om actie. SOMA Bedrijfslopleidingen, opleider voor infrasector en verticaal transport, pleit voor het instellen van een taskforce om het hoofd te bieden aan de toenemende personeelsschaarste.

Lees verder >
Achterste meter laadbak Scania 8×2 demontabel

CCH uit Halsteren heeft voor J. Boeter uit Middelharnis een Scania R450 8×2 opgebouwd. De truck is voorzien van een HMF 8520OK6 autolaadkraan met een capaciteit van 85 ton/meter.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright