Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Machinist van de maand: Gijs de Jong en zijn Volvo EC160B

Lees verder...

Volvo gaat vol voor elektrificering

De toekomst bestaat volgens Volvo uit emissievrij bouwmaterieel. Elektrificering wordt gezien als de heilige graal. ‘Als de markt er klaar voor is, moeten wij dat ook zijn’, zegt Marc Engels, wereldwijd productmanager van wielgraafmachines bij Volvo Construction Equipment.

Lees verder...

Liebherr in groen-rood voor Claas

Landbouwmachinefabrikant Claas verrast op de Agritechnica met een complete lijn wielladers en verreikers. Die koopt Claas in bij Liebherr. In 2015 werd reeds aangekondigd dat de twee Duitse familiebedrijven de handen ineen gingen slaan. De samenwerking biedt Liebherr betere toegang tot de agrarische markt, en is voor Claas een verbreding van het leveringsprogramma.

Lees verder...
(advertorial)

VolkerWessels winstgevender door focus op kleine en middelgrote projecten

VolkerWessels heeft in de eerste negen maanden van dit jaar een brutowinstmarge behaald van 3,9 procent. De hogere bouwkosten drukken steeds minder op het resultaat.

Lees verder...

Intelligente machines bieden ondernemers volop kansen

De opmars van intelligente machines voltrekt zich in hoog tempo. Met alle kansen van dien voor ondernemers. ‘Je moet je niet afvragen wat het kost, je moet kijken wat het oplevert’, meent Patrick Schothuis, Country Manager Nederland bij de BIA Group. 

Lees verder...
(advertorial)

‘Volvo I-Shift is beste versnellingsbak ter wereld’

J. van den Brom & Zn B.V. heeft zijn tweede Volvo FMX 500 8×6 in gebruik genomen. Op de bakwagen is een NCH-kabelsysteem gebouwd voor het optrekken van een mobiele betoncentrale. De nieuwe truck is uitgerust met onder meer Volvo I-Shift met kruipversnellingen. ‘De beste versnellingsbak ter wereld’, zegt Van den Brom.

Lees verder...

Case CX250D imponeert met laag brandstofverbruik

NTP Infra draait sinds kort met een nieuwe Case CX250D. De machine imponeert op alle fronten, maar vooral met het lage brandstofverbruik. Bij rioolwerkzaamheden verstookt de Case niet meer dan 8 liter diesel per uur.

Lees verder...

Vacatures

Diagnose Technicus / Diagnose Specialist - DPS Power B.V. (Ridderkerk)

Download gratis de praktijktest met de Sany SY215C

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.