Werklust Holland importeur van Ljungby Maskin
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand: Leen de Groot en zijn Liebherr 944
Leen de Groot (53) heeft altijd in de sloopsector gewerkt. Eerst als handsloper, inmiddels alweer achttien jaar als machinist. ‘De sloop is echt een vak geworden.’
Omzet bouw terug op niveau voor crisis

Nederlandse bouwondernemers behaalden in het eerste kwartaal van dit jaar voor het eerst een hogere omzet dan voor de financiële crisis.

Lees verder >
Atlas Copco introduceert ultrastille LED-lichtmast

Atlas Copco heeft een nieuwe, ultrastille, dieselaangedreven LED-lichtmast geïntroduceerd voor gebruik in stedelijke en woonomgevingen.

Lees verder >
Werklust Holland importeur van Ljungby Maskin

De Zweedse wielladerfabrikant Ljungby Maskin heeft Werklust Holland in Apeldoorn aangesteld als importeur. Jaap Tempel, directeur Werklust Holland, mikt op de verkoop van 50 Ljungby Maskin wielladers per jaar.

Lees verder >
Video: Atlas 150W voor Coppens

Loon- en grondverzetbedrijf Coppens uit Oss heeft, via Hans van Driel B.V. in Tiel, een Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 150W vervangt een Atlas 1505 met ruim 21.000 uur op de teller.

Lees verder >
Vernieuwde Jan Veenhuis Chopper-combinatie

De in januari ingevoerde EU Verordening 167/2013 heeft ook directe gevolgen voor de Jan Veenhuis Chopper-combinatie. De wettelijk maximaal toegestane breedte van 2,55 meter vormde een uitdaging voor de R&D afdeling van de kipperfabrikant.

Lees verder >
Kobelco SK350LC-10 voor Van Groningen Sloopwerken

Van Groningen Sloopwerken in Middelharnis heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK350LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Eerder nam Van Groningen al een Kobelco SK270SR en een Kobelco SK300LC-10 in gebruik.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright