Machineverkopen 19 % omlaag door Corona
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand mei: Erik Wilgenhof
Stikstofproblemen voor de bouw nog lang niet opgelost: vooral infra de dupe
Honderden projecten staan stil of komen vertraagd op gang, werkvoorraden slinken zienderogen. Ondanks de toegezegde steun van het kabinet laat stikstof nog steeds diepe sporen na in de bouw. Vooral de deplorabele staat van de infrasector valt op. Grootste pijnpunt: het uitblijven van tenders.
Lees verder >
Slim slopen met het juiste materieel op 87 meter hoogte
Slopers maken momenteel korte metten met het oude hoofdkwartier van het Europees Octrooibureau. Vanaf de betonkern happen twee machtige sloopkranen het enorme complex tot de grond toe weg. Het is slopen op kousenvoeten, want vlak ernaast staat het hagelnieuwe EPO-gebouw.
Lees verder >
‘Machineverkopen dalen als gevolg van Corona-pandemie wereldwijd met 19%’
De wereldwijde verkoop van bouwmachines zal dit jaar naar verwachting met 19% dalen tot 891.000 eenheden. Zowel in 2018 als in 2019 werden wereldwijd 1,1 miljoen machines verkocht.
Lees verder >
Sloop niet-aardbevingsbestendige woningen in Appingedam is geen alledaagse klus
De gevolgen van de aardbevingen door gaswinning uit het Groningenveld zijn ook in Appingedam zichtbaar. In de wijk Opwierde-Zuid worden door Van der Wal Sloopwerken uit Joure 233 huizen gesloopt, om plaats te maken voor 184 aardbevingsbestendige woningen.
Lees verder >
Swinkels Machinery nieuwe Komatsu Utility Partner in Noord-Brabant
Swinkels Machinery in Lierop is aangesteld als dealer van het Komatsu Utility gamma voor Noord-Brabant. Tot het Utility gamma behoren de compacte machines uit de range van Komatsu.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright