Werktijdverkorting aanvragen: hier moet u rekening mee houden
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand maart: Cor de Lepper en zijn Volvo EW180B
Als 3-jarige peuter werd Cor de Lepper al gegrepen door machines. Inmiddels is Cor bijna 60 en nog dagelijks met machines aan het werk. Bijna 25 jaar geleden startte hij zijn eigen bedrijf, Cor de Lepper Grondwerken en Machineverhuur in Veldhoven. Zijn liefde voor machines heeft Cor overgebracht op twee van zijn zoons. ‘Mijn opvolgers staan al klaar, ja.’
(advertorial)
Intermat: Vergroot uw sales!
Intermat Paris, de internationale vakbeurs voor bouw en infrastructuur, vindt plaats van 19 t/m 24 april 2021. Neem deel aan de Intermat en ontwikkel uw business in regio’s met hoog potentieel! Info: Promosalons, Anne Marie Van Schaik, 0204620023 of amvanschaik@promosalons.com
Werktijdverkorting aanvragen: hier moet u rekening mee houden
Wat kunt u als ondernemer in de materieelsector doen, als het Corona-virus zorgt voor minder werk binnen uw organisatie? Het antwoord: werktijdverkorting aanvragen. In dit artikel leest u hoe dit gaat, en waar u rekening mee moet houden.
Lees verder >
(advertorial)
Vijf keer slimmer werken in de (wegen)bouw
Whitepaper: Vijf keer slimmer werken in de (wegen)bouw
Door slimmer te werken in de (wegen)bouw heb je als bedrijf meer grip en controle op processen en kun je verrassingen en faalkosten voorkomen. Werkomgevingen worden er veiliger door en je footprint neemt verder af. Hoe pak je dat aan?
Boverhoff geeft Americahal Apeldoorn nieuwe bestemming in Zwolle
De befaamde Americahal in Apeldoorn sloot eind 2017 definitief de deuren. De voormalige evenementenhal wordt nu in opdracht van de gemeente door Boverhoff Sloopwerken gedemonteerd. Dat moet met de nodige voorzichtigheid, want het pand krijgt in Zwolle weer een nieuwe bestemming.
Lees verder >
Tekort aan onderdelen: DAF stopt productie trucks
DAF stopt vanwege de problemen rond het Corona-virus voorlopig de productie van vrachtwagens.
Lees verder >
Financiële hulp voor bedrijven en zzp’ers vanwege Corona-crisis
Het kabinet schiet bedrijven en zzp'ers te hulp om de gevolgen van de Corona-crisis het hoofd te bieden. Door miljarden extra uit te trekken, hoopt het kabinet het economische leed te verzachten.
Lees verder >
Zes vragen over de Corona-crisis: welke rechten en plichten heeft u als werkgever?
Lees hier antwoorden op zes belangrijke vragen die u als ondernemer heeft over de Corona-crisis. Wat mag u wel en niet vragen en verwachten van uw mensen?  Welke rechten en plichten heeft u als werkgever? In dit artikel leest u er alles over.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright