Hiab opent nieuw installatiecentrum in Meppel
Bouwmachines
Online versie
Afmelden | Wijzigen
Mainimage
Machinist van de maand: Mark Salentijn en zijn Volvo EW140C
(advertorial)
Bestel nu gratis uw toegangsbadge voor de Intermat!
De Intermat, hét wereldwijde vakevenement voor bouwmaterieel van dit jaar, vindt plaats van 23 t/m 8 april in Parijs. 1.300 exposanten op 375.000 m² standoppervlakte verwachten ruim 200.000 bezoekers. Kijk op de website voor meer informatie. Mis het niet en bestel nu gratis uw toegangsbadge (normaal € 35) via deze link!
Bestel hier uw gratis toegangsbadge
Duitse bouwmachine-industrie blijft maar groeien

De Duitse bouwmachine-industrie sloot 2017 af met een omzetgroei van 15 procent ten opzichte van het jaar ervoor. In totaal wisten de Duitse makers van bouwmachines 10,8 miljard euro om te zetten. Voor 2018 wordt gerekend op een verdere omzetgroei met 8 procent.

Lees verder >
Filmpje: graafmachinisten spelen boter kaas en eieren

Is het verveling? Of willen deze graafmachinisten laten zien wat ze allemaal kunnen? Wat het ook is, het filmpje waarop deze bouwvakkers boter, kaas en eieren op de weg spelen, is de afgelopen dagen van hét onderwerp van gesprek op social media in Nederland en in het buitenland.

Lees verder >
Scania LNG-motor populair in het zware werk

Scania’s 13-liter 410 pk gasmotor maakt een vliegende start, zegt het merk. Vooral voor lange afstanden en zware lasten voorziet de Scania LNG-motor in een groeiende behoefte. Met 410 pk/2.000 Nm is de nieuwe gasmotor geschikt voor vrijwel alle gangbare transporttaken; inclusief de inzet als LZV,

Lees verder >
(advertorial)
BMWT-Keur: objectieve en deskundige keuringen
Kiest u voor BMWT-Keur, dan heeft u de zekerheid dat de keuring objectief en deskundig wordt uitgevoerd. De keuringen worden steekproefsgewijs gecontroleerd en de keurende bedrijven krijgen jaarlijks een audit van TÜV Rheinland.
Klik hier voor informatie over BMWT-Keur
Hiab opent nieuw installatiecentrum in Meppel

Hiab opent in Meppel een nieuw installatiecentrum. Hiab gaat in Meppel FrameWorks-hulpframes, vrachtwagencarrosserieën en complete voertuigoplossingen voor klanten in Europa produceren.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright