Het Zwarte Corps blijft zich inzetten voor veiligheid
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand april: Martijn Rikken en zijn Volvo A30G knikdumper
(advertorial)
Kom werken bij Nooteboom
Ben jij onze nieuwe technische alleskunner? Werk je graag aan complexe trailers, maar ook aan trekkende voertuigen? Bij ons is geen dag hetzelfde: storingen opsporen, reparaties uitvoeren of zelfs een complete renovatie van een trailer. Kom ons team in Zwijndrecht versterken!
HZC ziet aandacht voor veiligheid toenemen
‘Aandacht voor veiligheid is er vooral kort na incidenten en ebt dan ook weer iets weg. Maar over de gehele linie merk je wel dat de aandacht groeit en er allerlei overleg plaatsvindt om de veiligheid te verbeteren’, zegt René van der Steen, voorzitter van Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC). 
Lees verder >
Oranje puzzelt met sloop Dijkzigt ziekenhuis
Het voormalige Gemeentelijk Ziekenhuis Dijkzigt, tegenwoordig onderdeel van het Erasmus MC, vormt al sinds de oplevering in 1961 een zeer markant stukje Rotterdam. Niet lang meer, want het Rotterdamse Oranje heeft de taak op zich genomen om de creatie van architecten Aad Viergever en Barend den Hollander duurzaam te slopen.
Lees verder >
Liebherr ziet omzet in 2020 flink dalen, maar is toch tevreden
Liebherr Group heeft in 2020 een omzet behaald van 10,34 miljard euro. Dat is 1,4 miljard minder dan de omzet die gerealiseerd werd in 2019. Toch is het Duitse familiebedrijf tevreden met het vorig jaar bereikte resultaat, gezien de buitengewone omstandigheden.
Lees verder >
Volvo Trucks start dit jaar verkoop complete range zware elektrische trucks
Volvo Trucks start nog dit jaar met de verkoop van de complete range zware elektrische voertuigen. Daartoe ook de Volvo FMX Electric om bouwtransporten stillen en schoner te laten verlopen.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright