Renovatiesloop theater Den Bosch stelt Heezen voor uitdagingen
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand oktober: Marco Feddema en zijn Doosan DX140
Renovatiesloop theater Den Bosch stelt Heezen voor uitdagingen
De renovatiesloop van Theater aan de Parade in Den Bosch is een complexe klus. Er zijn heel veel factoren om rekening mee te houden. M. Heezen BV heeft er ruim een jaar voor uitgetrokken.
Lees verder >
BMK
BouwMachines Kennisdag
Innoveren! Dat is misschien wel de belangrijkste opgave voor de komende jaren. De materiaalbranche moet nieuwe technieken omarmen om de duurzaamheidsdoelen te realiseren. Hoe? In samenwerking met BMWT diepen we de mogelijkheden uit tijdens de 6e editie van de BouwMachines Kennisdag. Deze dag staat in het teken van Praktisch Innoveren. 
Terberg introduceert elektrische en waterstof-aangedreven PTO voor bouwsector
Terberg Techniek introduceert een Elektrische Power Take-off (E-PTO en E-PTO-H2) voor de bouwwereld. Het bedrijf werkt ook aan de ontwikkeling van een graafmachine die gebruik maakt van waterstoftechnologie.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Duurzaam dieselen met uw materieel?
Stap vandaag nog over op Neste MY Renewable Diesel™(HVO100). Een fossielvrije diesel die tot wel 90% CO2e-reductie levert. Neste MY is geschikt voor alle dieselmotoren. Overstappen is daarom heel eenvoudig; gewoon tanken en gaan! Lees er meer over in onze whitepaper voor de bouw.
Volvo Active Control nu te integreren met Topcon 3D-MC
De semi-automatische graaffunctie die Volvo aanbiedt op haar machines met Volvo Active Control kan nu ook worden gebruikt in combinatie met Topcon 3D-MC-software.
Lees verder >
PW
Doosan voegt DL200-7 toe aan serie DL-7 wielladers
Doosan heeft de DL200-7 wiellader geïntroduceerd. Het is het kleinste model in de DL-7 reeks. Onder de motorkap van de DL200-7 ligt een Perkins 1204J 4-cilinder Stage V-motor met een vermogen van 106 kW (144 pk) bij 2200 tpm. 
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright