Kobelco lanceert kleinste sloopmachine in Europa
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand oktober: Steven Feltzer en zijn Kobelco KS 140 SR LC-3
Steven Feltzer (27) werd via Facebook door een van zijn collega’s voorgedragen als Machinist van de Maand. ‘Steven is een goede machinist, en een gezellige en goede collega. Hij wil altijd andere kraanmachinisten iets leren. Als ik iets moet weten, kan ik hem altijd bellen’, schreef de collega aan BouwMachines.
Kobelco lanceert kleinste sloopmachine in Europa

Kobelco introduceert zijn kleinste sloopmachine op de Europese markt. Het gaat om de nieuwe SK350DLC-10. De fabrikant belooft dat de 44-tons machine over veel van dezelfde functies beschikt als de grotere modellen.

Lees verder >
(advertorial)
Vakbekwaam met BMWT-Train
Bij een BMWT-Train-gecertificeerd opleidingsbedrijf worden uw werknemers door deskundige en zeer ervaren trainers opgeleid. De trainingen zijn altijd volgens de laatste eisen en kunnen speciaal voor uw bedrijf op maat worden gegeven, eventueel ook bij u op locatie.
Engcon komt met sorteergrijper voor mini-graafmachines

Engcon heeft een sorteergrijper voor mini-graafmachines ontwikkeld. De SK02 weegt 109 kg en is vooral geschikt voor graafmachines van 1,5 tot 3 ton.

Lees verder >
BouwMachines Kennisdag: een vliegwiel voor het delen van innovaties

De derde BouwMachines Kennisdag is in aantocht. De eerste editie ging over veiligheid, de tweede over duurzaamheid. Ditmaal is het thema: werken met slimme machines. Naast de BMWT is Bouwend Nederland, met de KOMAT, als tweede kennispartner aangehaakt.

Lees verder >
(advertorial)
De BouwMachines Kennisdag 2018
Thema: werken met slimme machines. Hoe slim zijn slimme machines en wat levert het de ondernemer op? Waar staan we, en: welke impact heeft digitalisering op de materieelbranche? Leer van de experts op 28 november as.
Europa ziet af van extra milieuregels voor bouwmaterieel

De milieucommissie van het Europees parlement ziet af van extra regelgeving voor bouwmaterieel. Een nipte politieke meerderheid heeft voorstellen in deze richting verworpen.

Lees verder >
Partnernieuws
3D-gps op machines: koop, lease of huur?

U besluit te gaan werken met een 3D-gps-systeem op uw machine(s). Maar wat is wijsheid; kopen, leasen of huren? In deze blog zetten we de plussen en minnen van de verschillende financieringsvormen kort en krachtig voor u op een rij. Doe er uw voordeel mee!

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright