DDM trekt met Hitachi ZX 890-7 veel bekijks bij spectaculaire sloop
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand: Rens de Jong en zijn Hitachi Zaxis 140W
(advertorial)
alt
Vergroenen met subsidie
Er komt 270 miljoen euro beschikbaar om bouwondernemers te helpen bij het vervangen of ombouwen van materieel om te voldoen aan de emissie-eisen voor 2030. DLS biedt green mobility concepten, beschikbaar als retrofit, met oplossingen die passen bij uw doelen en binnen uw budget.
DDM trekt met Hitachi ZX 890-7 veel bekijks bij spectaculaire sloop
DDM investeerde in een 90 ton zware Hitachi ZX 890-7. Het is de eerste machine in deze gewichtsklasse voor het sloopbedrijf uit De Meern.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Ambities groter dan je saldo?
Of het nu gaat om het vrijmaken van kapitaal of de aanschaf van gebruikt of nieuw materieel: Beequip helpt het MKB simpel, flexibel en snel ondernemen. Bij ons geen lange wachttijden. Wij kennen de waarde van materieel en stellen deze centraal. Daardoor is meer mogelijk! 
Vitens, Enexis en BAM werken voor het eerst emissieloos
Waterbedrijf Vitens, Enexis Netbeheer en BAM Energie & Water zijn in Lemele (Overijssel) een pilotproject gestart dat volledig emissieloos wordt uitgevoerd.
Lees verder >
Dura Vermeer neemt aannemersbedrijf A. de Reus over
Dura Vermeer krijgt een meerderheidsbelang in het specialistische aannemersbedrijf A. de Reus. Het bouwconcern versterkt met deze overname de activiteiten van haar zelfstandige werkmaatschappij Dura Vermeer Haven & Industrie.
Lees verder >
Iveco S-Way Shortturn met knikkende semidieplader
Veldhuizen Wagenbouw ontwikkelde een oplegger voor de Iveco Shortturn trekker. De oplegger is 11,50 meter lang en goed voor een laadvermogen van 19 ton.
Lees verder >
Partnernieuws
Vraag naar trillingsvrije funderingstechnieken groeit
Bij het realiseren van funderingen is conventioneel heiwerk niet altijd een optie. Daarom is er steeds meer vraag naar trillingvrije funderingstechnieken. Foundiz, specialist in machines voor funderingstechnieken, biedt verschillende oplossingen.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright