51 keer ingetekend voor gezamenlijke bestelling elektrisch materieel
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand: Robin van der Gun en zijn Hyundai HX 85A
51 keer ingetekend voor gezamenlijke bestelling elektrisch materieel
Op de intekenlijst voor gezamenlijke inkoop van emissieloos bouwmaterieel zijn 51 reacties gekomen. Emissieloos Netwerk Infra (ENI) heeft deze intekenlijst opgezet in samenwerking met met SMT (importeur van Volvo), Van der Spek (importeur Hyundai) en H2Trac (producent emissieloze tractor).
Lees verder >
Gevangenis Zwaag valt ten prooi aan sloopmachines
Bijna 30 jaar bood de gevangenis in Zwaag onderdak aan kleine en grote criminelen. Na drie jaar leegstand wordt het complex nu afgebroken door VSM Sloopwerken uit Leiderdorp.
Lees verder >
Leica tools moeten veiligheid op de bouwplaats verbeteren
Leica Geosystems kondigt verbeteringen aan voor de Leica ICON PA10 en PA80. Deze modulaire oplossingen moeten ongelukken op de bouwplaats helpen voorkomen.
Lees verder >
(advertorial)
www.bouwmachineskennisdag.nl
Bezoek de BouwMachines Kennisdag
De materieelbranche moet nieuwe technieken omarmen om duurzaamheidsdoelen te realiserenDe 6e editie van de BouwMachines Kennisdag staat daarom in het teken van 'Praktisch Innoveren'. Kom kennis halen en netwerken op 15 maart a.s. Wij zien u dan!
TWA taxeert machines online
TWA Taxaties en Advies start met het online taxeren van bedrijfsmiddelen zoals machines en transportmaterieel. Ondernemers die overwegen een machine te verkopen of gewoon willen weten wat de marktwaarde ervan is, kunnen online foto's uploaden.
Lees verder >
Veel meer (land)bouwvoertuigen geregistreerd dan verwacht
Voor bijna 750.00 tractoren, rijdende werktuigen en getrokken materieel is in 2021 een registratie aangevraagd. Dat zijn er 200.000 meer dan de verwachte 550.000 stuks.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright