Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand september: André Bergevoet en zijn Hitachi ZX170W-3
André Bergevoet (47) werkt ruim 27 jaar als machinist. Vijftien jaar geleden stapte hij voor het eerst in een Hitachi. Sindsdien wil hij niet anders meer. ‘Ik hoop met deze Hitachi ZX170W-3 de 20.000 uur vol te maken.’
VIDEO: BouwMachines test Cat 320

Deze maand onderwerpt BouwMachines de nieuwe Cat 320 aan een praktijktest. Matthijs Verhagen, de vaste en onafhankelijke testredacteur van BouwMachines, is onder de indruk. ‘Dit is de meest complete machine die je op dit moment in deze 23-tons klasse kunt kopen.'

Lees verder >
(advertorial)
Vakbeurs Recycling vernieuwd!
Recycling richt zich komende editie op de hele keten van afval, inzameling, transport, sorteren/opslag en verwerken/recyclen en speelt in op huidige thematieken. Naast een vernieuwde beursvloer indeling is er een specifiek gebied voor de Bouw- en Sloop en een nieuw Demoplein!
Deutz zet in op hybride en elektrisch. Diesel blijft groeimarkt. Waterstofmotor in aantocht

De Duitse motorenbouwer Deutz zet naast de dieselmotor in op hybride en elektrische aandrijvingen. Woensdag onthulde Deutz op de fabriek drie werkende prototypes, twee volledig elektrisch en één hybride, op basis van omgebouwde Liebherr- en Manitou-verreikers. 

Lees verder >
Doosan lanceert nieuwe versie DX225LC-5

Doosan brengt een nieuwe versie van de DX225LC-5 op de markt. Door de giek van 8,50 meter en een arm van 6,20 meter heeft deze machine een extra groot bereik.

Lees verder >
Wacker Neuson gaat machines bouwen voor John Deere

Wacker Neuson gaat mini- en compacte graafmachines bouwen voor John Deere. De machines zullen onder het merk Deere op de markt worden gebracht in China, Australië en delen van Zuidoost Azië. Beide bedrijven willen voor de lange termijn een samenwerking aangaan in opkomende markten.

Lees verder >
Eerste Volvo FMX 8×8 op de weg bij Kole Transport

Kole Transport uit ’s-Heerenhoek heeft een primeur. Het bedrijf rijdt als eerste in Nederland met de Volvo FMX 8×8.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright