VIDEO: boze bouwvakker verwoest nieuw hotel met graafmachine
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinisten Scholingsdagen: van schone diesel tot smerige grond
Met workshops over milieuvriendelijke blauwe diesel, zuinige hybride graafmachines, efficiënt draaien met 3D-gps en draaikantelstuk, en veilig werken in verontreinigde grond, waren de 27ste Machinisten Scholingsdagen dit jaar duidelijk op de duurzame toer. 177 machinisten deden er hun voordeel mee.
VIDEO: boze bouwvakker verwoest nieuw hotel met graafmachine

Een boze bouwvakker heeft maandagmiddag in Liverpool een enorme ravage aangericht bij een hotel in aanbouw. Met een 2,5-tons minigraver ramde hij de gevel en sloopte een flink deel van het interieur.

Lees verder >
Bobcat Zuid-Nederland verder onder naam Inter-Techno

Bobcat Zuid-Nederland en Inter-Techno worden samengevoegd. Sinds 1 januari 2019 gaat Bobcat Zuid-Nederland formeel verder onder de naam Inter-Techno. Voor klanten verandert er weinig tot niets.

Lees verder >
Vrijbloed heeft de primeur: de eerste elektrische vrachtwagen in de bouw

Vrijbloed Transport neemt een elektrische vrachtwagen inclusief elektrische kraan en kipper in gebruik. De combinatie gaat worden ingezet voor KWS.

Lees verder >
Geslaagde open dag SOMA College

Veel toekomstige studenten grepen afgelopen zaterdag de kans om een kijkje te nemen op het SOMA College in Harderwijk. De mbo-vakopleider voor de infrasector meldt dat de open dag heeft geresulteerd in een hoop inschrijvingen voor een opleiding aan het SOMA College.

Lees verder >
Te Kloeze-Bruyl koopt Scania V8 zwaar transport trekkers

Te Kloeze-Bruyl uit Terborg heeft een primeur in huis. Het bedrijf kocht de eerste vijfassige 730 pk V8 zwaar transport trekker van het nieuwe type die Scania tot en met de kastenwand achter de cabine compleet direct af-fabriek bouwde.

Lees verder >
Roep om strengere regels na dodelijke val met Bobcat schranklader

Het gebruik van Bobcats op hoogte moet aan banden worden gelegd. Dat vindt de FNV. Aanleiding is het dodelijke ongeval begin deze maand, tijdens de renovatie van ING Financial Plaza in Amsterdam. Dura Vermeer en Beelen broeden ook op maatregelen.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright