Se nyhedsbrevet i din browser

Ses vi til Street Food om Søerne?

Fredag d. 9. august til søndag d. 11. august bliver stierne langs Peblingesøen i København omdannet til et levende madlaboratorie. Mere end 60 forskellige madboder og food trucks stiller op til dette års Street Food om Søerne.

I år deltager vi med en række aktiviteter. Blandt andet et helt nyt område der sætter fokus på bæredygtig kompetenceudvikling for madprofessionelle. Det kan du læse mere om i dette nyhedsbrev.

Tilmeld dig Facebook-eventen her

Bæredygtig kompetenceudvikling med direkte feedback


Ved Søpavillonen kan du smage dig igennem ni forskellige madboder, som har særligt fokus på økologiske og bæredygtige retter.

Madboderne har deltaget i vores kompetenceudviklingsforløb, Changing Food. Forløbet er bygget op af en række workshops, hvor vores undervisere og kokke giver faglig inspiration og værktøjer til at skærpe bl.a. koncept, menu, storytelling og indkøb af flere lokale og økologiske råvarer.

I forbindelse med Street Food om Søerne tester deltagerne i Changing Food deres nye kompetencer i et levende laboratorium, hvor de spisende indgår direkte i processen.
Så det er ikke kun gæsterne der får gode madoplevelser til Street Food om Søerne. Madboderne får også konkret feedback på deres koncepter og retter, som de kan bruge i deres videre udvikling.
Læs mere om Changing Food her

Changing Food er en del af Fremtidens Madscene, et udviklingsprojekt støttet af Den Europæiske Socialfond, Region Hovedstaden og Vækstforum Hovedstaden.

Lav mad med familiens yngste


Til Street Food om Søerne finder du også vores madcykel, hvor familiens yngste bliver guidet i at tilberede bæredygtig hverdagsmad af lokale råvarer over de åbne gasblus.

Vi skal blandt andet lave fladbrød på pande, snitte salat, stege grøntsager og arbejde med dressinger og marinader.
Ved madcyklen er det børnene, der sætter tempoet og er med til at udvælge råvarerne til madlavningen.

Mens vi laver mad, tager vi en snak om, hvad det fx betyder, når råvarer er i sæson, og hvad det vil sige, at en grøntsag er økologisk dyrket.

HVOR
Du finder madcyklen ved området ved Søpavillonen
HVORNÅR
- Lørdag d. 10. august kl. 12-18
- Søndag d. 11. august kl. 12-18
Læs mere her

Følg os her

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2019 Fonden Københavns Madhus

Du får denne mail fordi du har tilmeldt dig nyheder fra Fonden Københavns Madhus.

Kontakt
Fonden Københavns Madhus Ingerslevsgade 44 Copenhagen 1705 Denmark
Tilføj os til din adressebog 

Du kan til enhver tid ændre dine præferencer eller afmelde dig nyhedsbrevet.