Nieuwsbrief van 4-9-18 6:47:00
Online bekijken

Snelle deuren, slanke deuren, veilige deuren, tochtdichte deuren, open deuren

EFAFLEX geïsoleerde spiraaldeuren en turbodeuren voor de industrie

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Deze snelloopdeuren bereiken topsnelheden tot ruim 4,0 m/s. En aangezien de vraag naar een geïsoleerde versie van deze deur groeide, kunt u nu ook kiezen voor een snelloopdeur met de EFA-THERM lamellen.

Met een GND-deur weet je zeker dat het goed zit!

Deurfabrikanten die zijn aangesloten bij het GND-garantiedeuren leveren maar liefst 75% van de markt voor houten deuren. Daarmee heeft GND alle kennis, kunde en kwaliteit in huis om altijd een passende oplossing te bieden voor deurkozijncombinaties. Of het nu gaat om inbraak-, brand-, rook- en geluidwerendheid, of meer bouwfysische eisen, zoals thermische isolatie, lucht- en waterdichtheid of duurzaamheid. Met een GND-deur weet je zeker dat het goed zit!

dormakaba KTV carrouseldeuren - Ultra slank design dankzij 'direct drive'

De KTV carrouseldeuren onderscheiden zich door excellente prestaties wanneer het aankomt op intensief doorgangsverkeer en brengen effectieve bescherming tegen tocht, koude en hitte. De hoofdingang geeft een duidelijk statement omtrent het imago van uw bedrijf. De nieuwe, uiterst slanke direct drive aandrijving biedt topdesign en kwaliteit.

Innovatief vouwwandenconcept Solarlux

Duurzaam wonen met een bijzondere ambiance: het nieuwe vouwwandenconcept van Solarlux zorgt voor een unieke woonbeleving. De royale openingsmogelijkheden bieden een maximale verbinding met buiten. De basis van deze glazen vouwwand is gebaseerd op geavanceerde techniek en vormgeving, die bekrachtigd zijn met maar liefst 6 patenten en 4 gerenommeerde design Awards.

Entrees oudere woningen zijn onderschatte energielekken

De bouw draait op volle toeren. Nieuwe huizen en kantoorpanden verrijzen en ook de renovatiesector heeft het druk. Woningcorporaties zijn druk doende een inhaalslag te maken in de renovatie van het woningaanbod. Ook buitendeuren en –ramen worden meegenomen. De oude tochtstrippen worden verwijderd en voorzien van eenzelfde, nieuw profiel. En daar gaat het vaak mis…

Maatwerk stalen deuren: een samenspel van esthetica en functionaliteit

De stalen deuren van Merford bieden uitkomst waar hoge eisen worden gesteld als het gaat om esthetica en functionele eisen zoals inbraak-, geluid- en brandwering. De natuurlijke eigenschappen van staal en de samenstelling van de deuren zorgen voor hoge functionele prestaties waarbij meerdere eigenschappen gecombineerd kunnen worden. Elke deur wordt op maat geproduceerd waardoor een grote mate van ontwerpvrijheid mogelijk is en de deur afgestemd kan worden op het gevelbeeld.

Stackdoor stapel beveiligingshek

Het veiligste beveiligingshek is geen rolluik, rolhek of schaarhek. Het rolt niet maar stapelt! Het Stackdoor stapelhek is een beveiligingshekwerk met bijzonder kleine inbouwmaten. De liggers worden gestapeld wanneer het beveiligingshek open is. Het Stackdoor stapelhek is zeer veilig (WK2 gecertificeerd en toe te passen bij veiligheidsrisicoklasse 4 en 5) en is in iedere vorm leverbaar: recht, rond, hoeken of combi.

Met de deur in huis vallen

In Amerikaanse films zie je het vaak: een voordeur waarmee je gelijk in de woonkamer staat. Zijn zulke Amerikaanse toestanden toegestaan in nuchter Nederland? Senior Content Coördinator Margo van Voskuilen zocht het uit en komt met goed... en met slecht nieuws.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.