Zo houd je je lijf & geest jong | Welke cover vind jij het mooist? Stem mee! | Minder snel gehackt door deze extra beveiliging | Win prachtboeken!
Zin Magazine 12

Zin Magazine 12

Ga het avontuur aan! (Bestel nu zonder verzendkosten!)
Zin
Zo houd je je lijf en geest jong
Wat is dit toch een geweldige leeftijd

Om gezond en fit te blijven, en tot in lengte van dagen avonturen te beleven, hoef je echt geen healthfreak te zijn,” zegt gezondheidsjournalist Wies Verbeek. Met kleine gewoonteveranderingen en praktische tips kun je heel leuk ouder worden. En als er íets is wat je lijf en geest jong houdt, zijn het wel nieuwe belevenissen en avonturen.

Zin
Golden Tulip
Weekend Escape

Zin in een stedentrip of zomaar een weekendje weg? Golden Tulip hotels biedt met haar ‘Weekend Escape’ mooie aanbiedingen op overnachtingen inclusief ontbijt!

Zin
Wat vind jij de mooiste cover?
Zin Magazine covertest

Voor Zin Magazine 12 – nu in de winkel – deden we onlangs op Facebook een covertest. 25 hartjes voor de cover met foto's van Hamburg, Boudewijn de Groot, Francis van Broekhuizen en een overheerlijke chocoladetaart. 20 vind ik leuks voor de cover met zonnige herfstfoto. Ben jij het eens met de keuze van de Facebooklezers?

Zin
Mag het licht uit?
5 uittips voor de Nacht van de Nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Honderden bedrijven en gemeenten doven op 29 oktober voor de 18de keer de lichten van gebouwen en reclameverlichting. Wij tippen vast 5 bijzonder donkere uitjes voor de nacht dat de zomertijd overgaat naar de wintertijd.

Zin
Suzanna Jansen, auteur van Het Pauperparadijs
‘De emancipatie is geen gelopen race’

De 20ste eeuw was misschien de eeuw van de grote ideologieën, in de huiskamer heeft pas écht een revolutie plaatsgevonden. Toch vindt Suzanna Jansen, bekend van Het pauperparadijs, dat we er nog lang niet zijn als het over de emancipatie van de vrouw gaat. Ze schreef er een even urgent als persoonlijk boek over: De omwenteling of de eeuw van de vrouw. Een prachtboek dat jij kan winnen.

Zin
Minder snel gehackt
Met deze extra beveiliging

Al onze online accounts beveiligen we met een zelfgekozen wachtwoord, dat het liefst per dienst anders en uniek is. Maar hoe sterk het wachtwoord ook is, er is altijd een risico dat je gehackt wordt of dat iemand je inloggegevens steelt. Om (online) accounts nog beter te beveiligen, wordt daarom steeds vaker gebruikgemaakt van tweestapsverificatie.

Zin
The circle of life
De hyperrealistische sculpturen van Ron Mueck

Het werk van de in Duitsland geboren Australische kunstenaar Ron Mueck is onmiddellijk herkenbaar. Hij maakt hyperrealistische sculpturen van normaal uitziende mensen, die soms immens zijn, dan weer levensgroot, maar ook veel kleiner zijn. Inmiddels viert de beeldhouwer zijn 26-jarig jubileum met de circle of life.

Zin
Extra dik bewaarnummer
Vier 15 jaar delicious.

Dit jaar bestaat foodmagazine delicious. 15 jaar. En dat móet gevierd worden met een extra dik bewaarnummer vol feestgerechten. Tafels vol met de lekkerste taarten, de beste (vega-)gerechten, een bar met het lekkerste food voor naast een drankje... alles om deze jubileummaand goed door te komen. En wie weet doe je al wat inspiratie op voor je kerstdiner!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden