Mag ik je persoonlijk vragen mij te HELPEN met mijn elektrisch rijden passie?

3 years ago


Text only:

Beste John,
Zoals je (misschien) weet ben ik een elektrisch rijden evangelist. Dat ben ik gepassioneerd omdat ik denk dat het beter is voor de wereld om over te schakelen naar volledig elektrisch en solar rijden. En omdat het ook nog eens veel goedkoper is en lekker rijdt. 
Deze mega trend gaat in mijn bescheiden opinie in de komende 10 jaar gebeuren. Lees mijn visie hierover hier: De radicale verandering in mobiliteit en energie door IOT, big data en de cloud.
Om dit te versnellen en de overgang prettig te maken ben  samen met Erik Beers, Koos Borgman, Hans Blink  en Arno van der Steen de VerenigingElektrischeRijders.nl begonnen die als doel heeft de EV geïnteresseerden te ondersteunen. We geven je, (niet te vaak!), het relevante EV nieuws, organiseren elk kwartaal meetings tussen rijders en niet-rijders op interessante plekken en hebben discussie fora waar iedereen elkaar helpt vragen te beantwoorden. Daarnaast voeren we acties om bijvoorbeeld gemeentes die geen laadpalen beschikbaar maken flink te motiveren. We hebben als algemeen doel de samenleving sneller te elektrificeren op een gezellige positieve manier.
Zou jij mij een plezier willen doen en als je dit een goed initiatief vindt lid willen worden van de vereniging? Het is echt 2 minuten werk. We hoeven alleen je naam, e-mail, soort auto wat je nu rijdt en een wachtwoord te weten en je bent lid. Geen kosten! 
We doen dit allemaal onbezoldigd met de motivatie om elektrisch rijden makkelijk te maken en goed in de samenleving te verankeren. Als je in de komende 5 jaar overweegt elektrisch te gaan rijden of de beweging steunt dan zou ik het top vinden als je lid wordt.
>> Klik hier om lid te worden << (kost je 1 minuut) 
Groet,
Vincent Everts
Bestuurslid VerenigingElektrischeRijders.nl
Trendwatcher
Mobile: 0647180864
PS: Stuur deze mail door naar je vrienden die dit ook willen! 
Wil je geen mails van mij meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen aanpassen of je hier uitschrijven.
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019