‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Hi John,

We willen plek maken voor nieuwe producten in ons magazijn. Daarom hebben we nu meer 3000 producten tijdelijk in prijs verlaagd. Neem snel een kijkje en bespaar tot 50% tijdens onze magazijnopruiming. OP is OP!

button Shop nu
 
 
 
Hoe je als ghost producer kapitaal voor je carrière kan maken
 

Blog

Hoe je als ghost producer kapitaal voor je carrière kan maken

Een manier om redelijk makkelijk aan kapitaal te komen om in je carrière te investeren is ghost producing. Ghost-productie is een overeenkomst waarbij iemand een producer betaalt om een nummer te maken om het vervolgens onder zijn/haar eigen naam uit te brengen.

 Lees verder
Klantenservice Medewerker

Nieuws

Innox Flexbooths - Flexibel inzetbaar, van DJ tot winkel
 

Nieuws

Innox Flexbooths - Flexibel inzetbaar, van DJ tot winkel

Jaren geleden waren er weinig betaalbare oplossingen voor DJ-meubilair dat geschikt was voor mobiel gebruik en wat tijdens transport in een beetje normale personenauto vervoerd kon worden. Het resultaat was meestal dat je ofwel zelf iets moest bouwen, ofwel een systeem moest aanschaffen dat er wel netjes uit zag, maar waar je de hoofdprijs voor moest betalen.

 Lees verder
Spaar voor gratis producten!

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl