Het is citroentjesweer | Opmars van het ommetje | Hazen aan de rammel
VERSE ROOTS

VERSE ROOTS

Bestel ons maartnummer online; je krijgt het zonder verzendkosten thuisgestuurd.
Roots
Vogeltrek
MAGISCH: DUIZENDEN KRAANVOGELS BOVEN NEDERLAND

Misschien heb je ze zelf ook al gezien én gehoord: kraanvogels. Deze majestueuze vogels hebben overwinterd rond de Middellandse Zee. Door de snel oplopende temperaturen in combinatie met de zuidenwind trekken ze nu weer massaal naar het noorden.
Foto: iStock

Roots
Citroenvlinder
3 FEITEN OVER EEN CITROENGELE WINTERBIKKEL

De citroenvlinder is een van de eerste dagvlinders die je kunt zien in het vroege voorjaar. De laatste dagen worden ze dan ook volop gemeld. Roots presenteert daarom: 3 weetjes over de citroenvlinder.
Foto: Ernst Kremers

Roots
Wandelnieuws
DE OPMARS VAN HET OMMETJE

Door het coronavirus en het thuiswerken maken mensen vaker een ommetje, blijkt uit onderzoek van Wandelnet. Ook opvallend: een derde van de wandelaars legt het gemaakte rondje vast in een app zoals Strava en Ommetje.
Foto: Edwin Giesbers

Roots
Natuurfotografie
ZO FOTOGRAFEER JE STEENUILEN

Steenuilen fotograferen is een droom voor veel natuurfotografen. Want met zulke fotogenieke vogels is de kans op een geslaagde foto behoorlijk groot. Toch maakt Alex Pansier er wel iets heel bijzonders van.
Foto: Alex Pansier

Roots
Nu te zien
HAZEN AAN DE RAMMEL

De hazen hebben het op de heupen. Ze rennen in rijen achter elkaar aan, springen door de lucht en rollen over het verse gras. Het is paartijd en dat is spectaculair om te zien.
Foto: iStock

Roots
Roots-promotie
OP REISAVONTUUR IN NEDERLAND

In samenwerking met Columbus Travel en FietsActief hebben we een nieuwe editie van In Eigen Land samengesteld met Nederland als beste vakantieland! Laat je inspireren en ontsnap naar één van de vele droomplekken die ons land rijk is. In Eigen Land bevat maar liefst 148 pagina's praktische tips voor zowel korte uitjes als lange vakanties in Nederland.

Je ontvangt deze editie van In Eigen Land t.w.v. € 4,99 bij 3x Roots (óf FietsActief óf Columbus Travel). Je betaalt slechts € 18!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer