Een hoogstaande finale voor de 50e editie
 
 
 
 
Richard Krajicek: "Alles viel dit jaar goed"
Richard Krajicek
De 50e editie van het ABN AMRO Open zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als het jaar van de comeback. Toernooidirecteur Richard Krajicek blikt trots en dankbaar terug op een onvergetelijke week toptennis, met enthousiaste fans en tevreden wereldtoppers in Rotterdam Ahoy.

LEES VERDER
Wheelchair tennisser Hewett schrijft geschiedenis
Hewett
Hij kreeg het bepaald niet cadeau: titelverdediger Alfie Hewett (25) greep na een enerverend treffen met Martin De la Puente (6-0 7-5) opnieuw de hoofdprijs bij het ABN AMRO Open. Daarmee schreef de Brit geschiedenis: niet eerder won een speler (bij het valide en bij het rolstoeltennistoernooi) vier titels op rij in Rotterdam Ahoy.
LEES VERDER
 
 
 
Het 50e jubileumtoernooi in cijfers
Statistieken
Tegenwoordig wordt nagenoeg alles op de ATP Tour met statistieken bijgehouden. Van welke wereldspeler de meeste aces sloeg op het toernooi, tot de langste partij en de meest gewonnen punten.

Ontdek wat de sterspelers hebben gepresteerd in Rotterdam!​​​​​
LEES VERDER
Win kaarten voor de finale van 2024: korte enquête 
Maak kans op kaarten
Vul onze enquête in en maak kans op kaarten voor 2024! Door het beantwoorden van een paar vragen help je de organisatie om het toernooi nog beter te maken voor de mensen in Ahoy én de fans die vanuit huis meekijken. 

​​​​​​​Binnen een paar minuten heb je deze ingevuld en doe je al mee met de winactie.
WIN KAARTEN VOOR FINALE 2024
 
 
 
Ivan Dodig en Austin Krajicek winnen dubbelspeltitel
Dodig en Krajicek
Ivan Dodig en Austin Krajicek hebben de dubbelspeltitel tijdens de 50e editie van het ABN AMRO Open gewonnen. Het duo rekende in Rotterdam Ahoy in een spannende finale met het dubbel Rohan Bopanna/ Matthew Ebden af: 7-6 (5), 2-6, 12-10. 
LEES VERDER
Spectaculaire finaleshow door Davina Michelle
Spectaculaire finaleshow
Bezoekers van de feestelijke jubileumeditie werden dit jaar verrast met een uniek optreden van Davina Michelle. De volgepakte tribunes konden genieten van een vernieuwde uitvoering van haar hit "Beat Me", omringd door 40 live drummers op het Centre court.
KIJK TERUG OP INSTAGRAM