14 juli 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Cross Border Event
image
Bestel je Magnum via de metaverse
Unilevers Ice Cream Now (ICNOW)-teams werken eraan om de manieren en momenten om een ijsje te bestellen te veranderen. Of je nu online bent, onderweg, in een virtuele wereld of op verkenning in de dampkring van de aarde, zij vinden een manier om te leveren.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DDMA groeit door met 18 nieuwe leden in tweede kwartaal 2022
In april, mei en juni verwelkomde DDMA 18 nieuwe leden, waaronder het Rotterdam Philharmonisch Orkest, Capgemini en Dept Agency. De branchevereniging voor datagedreven marketing, service en sales telt inmiddels meer dan 360 organisatieleden.
lees verder
twitter facebook linkedin
Met deze koppelingen zorg je met gemak voor meer service in je webshop
[advertorial] Ben je als ondernemer in de e-commerce op zoek naar meer digitale en innovatieve oplossingen en vooral meer gemak? Wil je eenvoudig extra service toevoegen aan je webshop? Dan is het goed om te weten dat er kant-en-klare API's en plug-ins zijn die meteen voor een toegevoegde waarde zorgen. Door verschillende bezorgopties aan te bieden, door de ingevulde adresgegevens te checken.
image
Nieuwe labels op verpakkingen gaan voedselverspilling tegen
Too Good To Go, de app tegen voedselverspilling, slaat de handen ineen met negentien voedingsbedrijven -waaronder Unilever- en introduceert een nieuw ‘kijk, ruik, proef – voor je verspilt’ label in het supermarktschap. 'Vertrouw op je zintuigen.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Populariteit podcasts neemt toe: bijna 7 miljoen luisteraars
Bijna de helft van alle Nederlanders (18 jaar en ouder) luistert wel eens naar een podcast (49%); dit komt neer op zo’n 6,9 miljoen Nederlanders. Niet alleen het aantal luisteraars stijgt, maar ook de intensiteit van luisteren is gestegen (vaker én langer). Dit blijkt uit de 7e meting van de Markteffect Podcast Monitor.
lees verder
twitter facebook linkedin
Meer impact maken data door datavisualisatie
[advertorial] Hoe zorg je dat jouw boodschap overkomt als je met grote hoeveelheden data werkt? Als je inzichten wil delen is datavisualisatie een belangrijke tool om gegevens te visualiseren en analyseren. Data expert Robert van Ossenbruggen vertelt meer over het belang van datavisualisatie en information design.
image
CameraNU.nl opent twee nieuwe vestigingen
Rotterdam en Amsterdam zijn een CameraNU.nl-winkel rijker. Daarmee breidt CameraNU.nl zijn dienstverlening verder uit en heeft het naast een award winning webshop, nu acht fysieke winkels.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[CBS] Voedselprijzen omhoog: vooral zuivel, vlees en vis gestegen
We betalen fors meer voor ons eten, blijkt uit een verse analyse van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Vis kostte vorige maand ruim tien procent meer dan een jaar eerder, ook vlees en zuivel zijn fors duurder.
lees verder
twitter facebook linkedin
[TIP] Gratis Whitepapers
[advertorial] In samenwerking met onze partners hebben we een mooie selectie gemaakt van interessante whitepapers. Met slechts één klik kun je 1 of meerdere van deze gratis whitepapers downloaden. Krijg praktische tips en inzichten op het gebied van marketing en klantcontact en blijf op de hoogte van de laatste trends.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.