Haal nu jouw voorraad (geur)kaarsen in huis!
Light it up
with candles

Nu de dagen steeds korter worden kun je het weer extra gezellig maken met diverse kaarsen. Wees creatief en stel een plateau samen met verschillende kleuren en maten of haal je mooiste sfeer- en windlichten weer tevoorschijn en laat ze shinen

Stel nu jouw kaarsenset samen en shop alle kaarsen deze maand met 25% korting in de webshop en deelnemende verkooppunten. 

Shop kaarsen
tick mark

Gratis retourneren

tick mark

Vanaf €50,- gratis verzending

 
keep it stylish
with Vanessa
 
Door alle details op onze Vanessa windlichten raak je nooit uitgekeken. De zwarte strepen, het matte glas en het  geverfde randje in koperkleur zorgen voor een mooi 3D effect als je deze 's avonds verlicht. En na de zomer gebruik je ze gewoon als vaas! 
Shop Vanessa
 
tropical vibes
with Isa
Last van wanderlust? Met deze prachtige Isa windlichten haal je die tropische sferen gewoon in huis. De gouden coating laten het kaarslicht als een ware summer glow schitteren waardoor de subtiele palmbomen en details heel mooi tot hun recht komen
Shop isa
 

*De kaarsenactie geldt van 1 november t/m 30 november 2020 en geeft 25% korting op diverse kaarsen in de webshop, met uitzondering van kaarsen uit de outlet. De korting wordt online verrekend in het winkelmandje en is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of -acties. 

LET'S STAY IN TOUCH
tick mark

Gratis retourneren

tick mark

Vanaf €50,- gratis verzending