Makkelijker visum voor India aanvragen. Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel - 26 juli 2017

1 year ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 26 juli 2017

Tweede internationale luchthaven voor New Delhi


De Indiase hoofdstad New Delhi krijgt een tweede internationale luchthaven. Noida International Airport, zoals de luchthaven gaat heten, wordt gebouwd op een terrein van drieduizend hectare ten zuidoosten van de stad, vlak bij een belangrijke snelweg. De bestaande internationale luchthaven, Indira Gandhi International Airport, ligt ruim 72 kilometer verderop.
Aan de nieuwe luchthaven hangt een prijskaartje van ruim 1,4 miljard euro. De eerste vliegtuigen landen naar verwachting binnen vijf jaar.

Klantvriendelijkere procedure visumaanvraag India


Als u uw zakelijke visum voor India door BRIC Travel laat verzorgen, hoeft u sinds kort niet meer persoonlijk naar het visumcentrum in Den Haag of Amsterdam om uw biometrische gegevens te laten registreren. Dit doet u na aankomst in India op de luchthaven – een flinke tijdbesparing!
Omdat uw biometrische gegevens minimaal vijf jaar worden bewaard, kunt u bij een volgend bezoek aan India de afhandeling van uw visumaanvraag integraal aan ons delegeren. U ontvangt uw visum dan al in Nederland en passeert in India zonder vertraging de grenscontrole. Voorwaarde is wel dat u in de tussentijd geen nieuw paspoort hebt gekregen.
Neem contact met ons op en wij vertellen u graag welke documenten u nodig hebt voor een soepele afhandeling van uw visumaanvraag.

Reizen met kinderen


Reist u binnenkort samen met uw kind en reist de tweede ouder niet mee? Of begeleidt u een kind van wie u niet de vader of moeder bent? Dan zal de marechaussee aan de grens zeker controleren of het kind niet onwettig aan het ouderlijk gezag is onttrokken.
Lees hier hoe u onnodig oponthoud voorkomt.

Kom op tijd naar Schiphol


KLM adviseert vakantiegangers en zakenreizigers die deze zomer vanaf Schiphol vliegen, om niet twee maar drie uur voor vertrek aanwezig te zijn. Vaak is het namelijk zo druk dat er lange wachtrijen ontstaan bij de veiligheidscontrole. De afgelopen periode hebben hierdoor al meerdere passagiers hun KLM- of Transavia-vlucht gemist.

Wegwerkzaamheden: BRIC Travel/Russia Travel lastig bereikbaar


Het kantoor van BRIC Travel/Russia Travel is gelegen aan de ringweg van Amsterdam (de A10 West). Deze zomer vindt er aan deze weg groot onderhoud plaats. Tot 4 september is ons kantoor daardoor minder goed bereikbaar. Wilt u bij ons langskomen, bijvoorbeeld om documenten voor uw visumaanvraag af te geven? Houd dan rekening met minimaal een kwartier extra reistijd. 
U kunt uw documenten natuurlijk ook door een (fiets)koerier laten bezorgen. Neem contact met ons op om de voor u optimale oplossing te bespreken.
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019