Leer kip-vlinderen, maak rijke pasta met ragu of ga voor een Caribische quinoa-salade.
delicious.

delicious. inspireert

pasta met ragu alla potentina

Pasta met ragù. De overtreffende trap van een pasta bolognese! Geduld en liefde zijn de belangrijkste ingrediënten bij het bereiden van deze saus. Dan wordt het vlees boterzacht. Het is het wachten meer dan waard! 

delicious.

delicious. samen met tante fanny

galette met lamsgehakt en paprika

Je hebt geen vorm nodig voor deze galette met kruidig lamsgehakt, geroosterde paprika en een heerlijk romige bechamelsaus. De verkruimelde feta en gehakte pistachenoten geven frisheid en crunch.

delicious.

delicious. helpt

kip vlinderen

Een kip vlinderen is zo moeilijk nog niet. Je vergroot het oppervlak waar de hitte bij komt en zo is de kip sneller gaar. In de video zie je precies hoe het moet.

makkie's bistro!

In deze extra dikke editie is onze eigen hoofdredacteur Makkie Mulder ‘gasthoofdredacteur’ en mocht ze écht he-le-maal zelf de inhoud bepalen. Vanwege ons 10-jarig jubileum en haar (time flies) naderende afscheid/pensioen.

Dus gaat het over stamppot en confit, de charme van Frans (bistro) eten, de allerlekkerste tarte-tatin & een kerstmenu van Yvette van Boven!

delicious.
delicious.

advertentie

caribische quinoa salade

In de winter kun je wel wat Caribische warmte gebruiken! Maak deze lekkere quinoa salade van Caribbean Spice Girl Helmi Smeulders. Niet alleen de kleuren maar ook de smaken zijn warm, zoet en feestelijk. 

delicious.

duurzame kip-cam

volg jouw kerstkip

Ben jij van plan een sappig kippetje te serveren met kerst? Misschien ga je er wel een vlinderen met de instructies hierboven? Kijk dan nu live mee hoe jouw kerstkip opgroeit via Project Kerstkip. 56 dagen lang kun je via 4 camera's precies zien wat er allemaal in de stal gebeurt. Volg project Kerstkip en ervaar hoe lekker duurzaam kan zijn op kerstkip.nl

delicious.

delicious.food

extra pure chocoladepasta


delicious. chocopasta ‘intens puur’ (200 g) is gemaakt van natuurlijke ingrediënten met de beste cacao met een vleugje Bourbon-vanille. Onmisbaar voor chocoladeliefhebbers. Op de boterham, ultradun op een flensje of als vulling in een chocoladepuddinkje!

Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer