Se mailen i din browser

Maleri 1

Intensivt malekursus med fokus på ekspressive blomster.

Næste weekend lørdag d 28-søndag d 29 maj holder vi sommerens eneste blomstermalekursus på Kunstskolen Sønderbygaard ved Holstebro. Der er stadig to ledige pladser på dette luksuriøse kursus, hvor vi gennemgår ideer fra min nye bog Mal levende blomster. Så drømmer du om at komme på malekursus, mens blomsterne folder sig ud i haven og temperaturen er perfekt, så er det nu, du skal give dig selv en uforglemmelig oplevelse. Jeg står til rådighed begge dage, underviser, guider og udfordrer dig og din kunst. Læs meget mere om kurset på www.ArtAcademy.dk/kurser. Jeg glæder mig til at se dig!

Medlemstræf på galleri Langager

I denne uge har medlemmer af ArtAcademy afholdt medlemstræf på det dejlige galleri Galleri Langager på Helnæs. Her fik vi en rundvisning på stedet af vores mangeårige medlem Merete Poulsen. Derefter malede vi og nød at være i de smukke omgivelser - og ja, vi snakkede rigtig meget og udvekslede ideer. Vil du gerne lytte til vores kloge udvekslinger og se hvad vi malede, så er der kun at komme med i det fine selskab og blive medlem.. Det kan varmt anbefales. 

Tusind tak til alle jer som deltog både live og via nettet. Det er utrolig dejligt at møde jer, at mærke jeres glæde ved at male og se hvordan I udvikler jeres viden og kompetencer som i lærer gennem nettet, og så er det fedt at se hvordan i skaber undergrupper rundt i landet, bliver venner og skaber netværk. 

Følg med med os på rundvisning på Galleri Langager på Helnæs på Fyn. 

Christina Kjlesmark

.