One small step... Ooit een giant leap voor mankind. Maar ook het begin van een opfrisser voor je relatie. Een kleine stap is soms de moeilijkste, maar misschien wel makkelijker met een kaartje.
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 8, nu in de winkel!
Zin
Zo wordt het weer leuk!
De relatie-opfrisbeurt

Kan je relatie wel een oppeppertje gebruiken? Wij hebben gouden tips van deskundigen om het samen weer leuk te krijgen. Alvast een tipje van de sluier: Bespreek álles!

Zin
Lumineuze oplossingen
Ananassap werkt beter dan hoestdrank!

En een spaghettisliert is de perfecte aansteker… Ja echt, probeer maar! En we hebben nog meer handige weetjes voor je op een rij gezet. Voor kliekjes en kwaaltjes, voor grote en kleine ergernissen.

Zin
Lekker weg vanaf € 299 p.p
Optimaal genieten in Portugal

Ontdek de prachtige Algarve. Je verblijft in een modern appartement met alle comfort van thuis, of zelfs beter. Zwembad en strand in de buurt en een leuk extraatje voor de Zin-lezers.

Zin
Bij verdriet van een geliefde
Mooie kaartjes voor troost

Sterkte wensen? Condoleren? Het helpt niet. Maar wat wel? Saskia de Bruin ontwikkelde deze 'Koesterkaartjes bij verlies'. Zachte, troostende woorden in een lief doosje. Wij spraken haar en mogen vijf setjes weggeven.

Zin
Escape game Rijksmuseum
In de schaduw van Rembrandt

De bieb van het Rijksmuseum is verlaten. Een medewerker bestudeert een oud en mysterieus document dat plots verdwijnt. Help jij het mysterie op te lossen? Leuke escape game voor de (klein)kinderen en stiekem ook voor jezelf.

Zin
That's one small step for man...
Eerste man op de maan

Waar was jij toen Neil Armstrong de eerste stap op de maan zette? Op 16 juli is het alweer vijftig jaar geleden dat de bemanning van de Apollo 11 aan kwam op de maan. Er is nu een prachtige documentaire over gemaakt.

Zin
Eindelijk vakantie!
Laat je huis veilig achter

De zomer staat voor reizen, zon en ontspanning. Maar in de zomer vindt er ook iedere twaalf minuten een woninginbraak plaats. Met deze tips laat je jouw hebben en houden veilig achter terwijl je geniet van je welverdiende vakantie.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer