Hét nieuwe event voor professionals in Transport & Logistiek 

Beste  ,

De eerste sprekers van Management in Logistics 2019 op donderdag 21 maart zijn bekend! Tijdens dit event komen in één dag Finance, IT, Marketing, Sales en HRM uitgebreid aan bod. Ben jij een manager bij een logistieke organisatie en wil jij in 2019 jouw management skills overtreffen? Registreer dan vóór 31 januari 2019 en profiteer nog van een mooie vroegboekkorting!

Met een diverse samenstelling aan praktijkcases van collega’s uit de logistieke sector, specialisten van daarbuiten en leerzame workshops belooft het een inspirerende dag te worden. Onder meer de volgende sessies staan op het programma:

Supply Chain Financiering
Machiel Bode & Majonne Bokelman-Dumas, ING  
Voor een leverancier kunnen vele maanden zitten tussen het binnenkomen van een order en de daadwerkelijke uitbetaling. Er zijn al verschillende oplossingen waarbij er financiering in een ‘post-shipment’ fase (na levering, na facturatie) wordt geregeld, maar er ligt nog veel potentie in… Lees meer

(Digitale) marketing voor elkaar in een logistieke organisatie 
Rutger Bonsel, Broekman Logistics 
Broekman Logistics past de nieuwste vormen van online marketing toe om leads te genereren voor sales. Dit vraagt om een mindshift van de organisatie en een goede samenwerking tussen… Lees meer.



Andere bevestigde sprekers zijn: Christa Joan Stoekenbroek - Havenbedrijf Rotterdam, Marten van der Velden - Portbase, Marieke de Rouw - Jan de Rijk Logistics, Max van Rijssel - Grant Thornton, Marcel Bos - Sparkwise, Ton Rodenburg - ARA, Inge Vergouwen - XPO, Robert-Frans Niers - Argusi, Ron van Gils - StoryDoing, Eefje van der Harst - iSHARE, Raymond Riemen - Broekman Logistics
 

Krijg praktische inzichten én tools 
Registreer uzelf en een collega vóór 31 januari voor slechts € 300,-. Dat is maar liefst 50% korting. Registreer hier.



Heeft u interesse om sponsor te worden van dit event? Download vrijblijvend de sponsorbrochure voor een overzicht van de mogelijkheden.

Ik zie u graag op 21 maart in Congrescentrum 1931. 

Met vriendelijke groet,

Nieuwsblad Transport 


    Dena Dijkstra 
    Project manager 



Management in Logistics 2019 wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport, een uitgave van:

ProMedia Group
Paul Krugerstraat 181
3072 GJ Rotterdam