Mango Mobility Nieuwsbrief
Editie juli 2016
Bericht niet correct weergegeven?
Bekijk het in uw webbrowser.

Elektrische fietsen en e-scooters:
gespreid betalen in 24 maanden tegen 0% rente!

Wilt u er deze zomer nog lekker op uit trekken op een elektrische fiets of elektrische scooter van Mango, maar hikt u aan tegen de aanschafprijs? In de maand juli bieden wij u de mogelijkheid om uw e-bike of e-scooter in 24 maandelijkse termijnen te betalen - helemaal rentevrij!



Kom proefrijden in één van onze winkels en vraag uw mobiliteitsadviseur naar de mogelijkheden. Wees er snel bij, want dit aanbod geldt alléén in juli! Lees meer over rentevrij betalen in termijnen, bekijk onze elektrische fietsen of e-scooters op onze website of vraag direct de catalogus met prijslijst aan!


De meest verkochte scootmobielen zijn er weer!

Onze Tiger 4 rijdt op fietssnelheid, heeft een bereik van maar liefst 50 kilometer én is voorzien van een uiterst comfortabele stoel. De Bobby Deluxe is een zeer luxe vouwscootmobiel die is uitgerust met comfortabele luchtbanden en grote koplamp. Deze twee scootmobielen zijn dan ook niet voor niets de meest verkochte scootmobielen van Mango.



Vanwege de grote populariteit zijn ze even niet leverbaar geweest, maar gelukkig hebben wij ze nu weer ruim op voorraad! En dat vieren we met een messcherpe aanbieding, met €1.500,- korting op de Tiger 4 en €450,- korting op de Bobby DeLuxe  Kom proefrijden in één van onze 15 vestigingen of maak geheel gratis en vrijblijvend een thuisafspraak



Namens onze stagiair: bedankt voor uw deelname!

Enkele weken geleden heeft u van onze stagiair Arnout van Kooten een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan zijn afstudeeronderzoek. U heeft massaal de enquête ingevuld, waarvoor zijn hartelijke dank!

Vrijdag 5 augustus wordt er een willekeurige winnaar geselecteerd die het weekendje weg voor twee personen wint. Houd uw telefoon deze dag dus goed in de gaten!


Mango's website is in een compleet nieuw jasje gestoken

Heeft u het al gezien? Onze website is in een compleet nieuw jasje gestoken! Naast het nieuwe design, navigeert u eenvoudiger tussen alle producten én kunt u de website vanaf al uw (mobiele) apparaten goed bekijken! 

Maak kans op een weekendje weg!
Wij hebben onze uiterste best gedaan de website foutloos te publiceren. Mocht u onverhoopt toch een foutje tegenkomen, dan horen wij dit graag. Stuur uw fout en NAW-gegevens voor 30 juli naar dit e-mailadres. U maakt daarmee kans op een weekendje weg voor twee personen!


Nederland telt 22,7 miljoen fietsen

Het aantal fietsen in Nederland blijft groeien. Vorig jaar telde Nederland circa 22,7 miljoen fietsen, maar liefst 200.000 meer dan een jaar eerder. Gemiddeld genomen heeft een Nederlander 1,3 fiets.

Twintig jaar geleden was het aantal fietsen nog 16 miljoen. Op een bevolking van 15,5 miljoen mensen kwam dat neer op 1,03 fiets per persoon.

De BOVAG schat het aantal fietsen op basis van de bevolkingsgroei en het aantal huishoudens. Exacte aantallen zijn niet te geven, omdat fietsen niet centraal geregistreerd staan. 

Waarom fietsen Nederlanders zoveel? U leest het in ons weblog!


Mango opent twee nieuwe vestigingen

Bent u woonachting in de omgeving van Utrecht of 's-Hertogenbosch? Dan hebben wij goed nieuws! Recent hebben wij twee nieuwe Experience Centers in deze steden geopend! 

Zoals in al onze Experience Centers, treft u ook in 's Hertogenbosch en Utrecht een zeer breed en divers assortiment elektrische fietsen, vaste en opvouwbare scootmobielen, e-cars/e-brommobielen, e-steps en elektrische scooters aan.

Ga voor de adresgegevens en openingstijden naar de winkelpagina.


Welke helm moet u vanaf 2017 dragen?

Vanaf 2017 krijgen de snelle elektrische fietsen (vanaf 25 km/u) een bromfietsplaatje. In 2015 werd besloten dat de e-bikers ook een integraalhelm moeten dragen, maar hier ziet het kabinet bij nader inzien toch vanaf. Wel is het verplicht een sportieve helm te dragen, die lichter en ventilerend is. Hoe deze helm er uit gaat zien, is nog niet bekend.  

Het is volgens verkeersexperts uit oogpunt van veiligheid belangrijk dat de snelle elektrische fiets aan regels wordt gebonden. Ook moet worden geïnvesteerd in methoden die ervoor zorgen dat de speed pedelec-gebruiker tijdig wordt waargenomen door ander verkeer. 
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Mango Mobility.
Wilt u onze nieuwsbrief niet ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Mango Mobility BV | Veemweg 10 | 3771 MT Barneveld
info@mangomobility.nl | www.mangomobility.nl

Bel gratis:
0800 - 2002