De 100% coronavrije nieuwsbrief van Quest.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

De gemiddelde nies klinkt even hard als een voorbijrijdende vrachtwagen

Het hooikoortsseizoen is geopend. De bloemen bloeien en de pollen vliegen door de lucht. Dat wordt weer veel niezen. Maar wat weet je eigenlijk over niezen? 6 verrassende feiten. 

 
 
Quest
 

Doe mee met de online pubquiz van Quest

Iedere donderdag om 20.30 kun je digitaal aanschuiven bij onze pubquiz. We streamen de quiz live via Instagram, en publiceren hem na afloop ook op Facebook. Trommel je vrienden bij elkaar via Skype of Zoom, pak een biertje en maak kans op mooie prijzen. 

 
 
Quest
 

Meer dan duizend kinderen verwekken: kan dat?

Het verhaal gaat dat sultan Moulay Ismail van Marokko (1634-1727) op 57-jarige leeftijd meer dan 1000 kinderen had. Wat is er waar van dit verhaal? En is het theoretisch wel mogelijk?

 
 
Quest
 

Koukleumen opgelet: koud douchen is goed voor je

Misschien moet je er niet aan denken om onder een koude douche te stappen, maar uit onderzoek blijkt dat het helemaal geen slecht idee is. Kouddouchers melden zich namelijk minder vaak ziek, zegt arts-onderzoeker Geert Buijze van het AMC. 

 
 
Quest
 

Laat je kinderen lekker lezen met Quest Junior

Geef je kind uren leesplezier met een abonnement op Quest Junior. Bestel nu en krijg niet alleen 6 reguliere nummers toegestuurd, maar ook het Quest Winterboek 2018 én het Quest Zomerboek 2019. Die staan boordevol puzzels, knutselopdrachten en weetjes. Daarmee hoeft je kind zich voorlopig niet te vervelen. 

 
 
Quest
 

Mannen houden helemaal niet van een natuurlijk snoetje

Mannen kunnen wel zeggen dat ze van au naturel houden, maar uit onderzoek blijkt toch echt dat zowel mannen als vrouwen een beetje make-up wel kunnen waarderen. Het lijkt er alleen wel op dat vrouwen te veel gebruiken...