Poëzie van de dichter van het volk, stressincontinentie voorkomen en de mooiste IDFA films @ home.
Zin Magazine 12

Zin Magazine 12

Borstkankerportretten, Gasthoofdredacteur Isa Hoes en lekker veel reizen
Zin
Samen sta je sterk
Mantelzorgdossier

Wat zegt welke partij over mantelzorg in de verkiezingsprogramma's? Hartverwarmende interviews, cijfers, luister- en leestips, opstekers, mannen versus vrouwen en samenwerken. Oh en alles over de petitie Stop de regelkolder!

Zin
ZIN Lezersoproep!
Kind in het buitenland. Wat doet dat met je?

Staat jouw kind te popelen of is het al op wereldreis (gegaan)? Of is jouw zoon of dochter voor het avontuur of bijvoorbeeld de liefde in het (verre) buitenland gaan wonen? Laat ons weten wat dat met jou als ouder(s) doet. Waar je tegenaan loopt (of bent gelopen). Mail ons jouw ervaring of verhaal, alle reacties zijn welkom. Voor Zin Magazine nr. 2 (januari 2024) maken we op basis van al jullie inzendingen een groot artikel. Springt jouw verhaal er voor ons helemaal uit? Dan win je een boekenpakket t.w.v. ruim € 100!

Zin
ZIN tipt de mooiste documentaires
IDFA at home

Documentaire liefhebbers komen deze dagen goed aan hun trekken tijdens het International Documentary Film Festival, dat nog tot 19 november plaatsvindt in Amsterdam. Voor wie geen tijd heeft om naar de hoofdstad te reizen, tippen we 5 documentaires die meer dan de moeite waard zijn om thuis te streamen. 

Zin
Dichter 'van het volk'
Ingmar Heytze

Enige beperking leek hem gezond. Daarom staat niet álles wat hij ooit dichtte (meer dan duizend gedichten) in zijn net verschenen kloeke verzameling Voor jou altijd alles. Ingmar Heytze (1970) is een bekende hedendaagse dichter. Dat lukt maar weinig van zijn collega’s. Is dat gekomen door zijn grote mond in de jaren 80? Of gewoon, omdat zijn poëzie toegankelijk is?

Zin
Wat is het en hoe voorkom je het?
Stressincontinentie

Iets wat we liever niet meemaken, maar misschien wel herkennen: onvrijwillig urineverlies. Helaas overkomt dit veel mensen, ongeacht hun leeftijd of geslacht. Ben je ouder dan 45 jaar? Dan is het helemaal geen gek verschijnsel. Met deze tips word je weer de baas over je eigen blaas.

Zin
40 euro korting op draadloze icoonstofzuiger
TurboTronic TT-iQ9 

Deze krachtige draadloze 2-in-1 stofzuiger, weegt krap 2 kilo, heeft handige opzetstukken en een aluminium buis. Met een uitwasbaar HEPA-filter en een borstelkop met praktische led-verlichting, zodat je geen stofje meer overslaat! Ga jij voor zwart, rood of oranje? 

Zin
Absurd geestig
Le livre des solutions

Het leven van een regisseur gaat niet over rozen, zoveel blijkt uit het verhaal van Marc, een man die zijn creativiteit gedeeltelijk ontleent aan zijn bipolaire en paranoïde staat. Het grotendeels autobiografisch Le Livre des Solutions van de Franse regisseur Michel Gondry gaat over de prijs die moet worden betaald voor een volstrekt eigenzinnige artistieke koers. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden