Skipr

Weekoverzicht

Mantelzorger in verpleeghuis zorgt niet voor minder werkdruk

Door structurele personeelstekorten nemen familieleden steeds meer taken van zorgprofessionals over. Toch leidt de inzet van familie in het verpleeghuis niet tot minder werkdruk, ervaart 56 procent van de ondervraagden in een enquête onder vierhonderd verzorgenden en verpleegkundigen door Investico, Trouw en De Groene Amsterdammer in samenwerking met beroepsvereniging voor zorgpersoneel V&VN.


Skipr
Advertentie
 
logo
Ontdek waardevolle inzichten in hoe u de beveiliging van data kunt versterken, aan welke wetgeving u moet voldoen, hoe u omgaat met dreigingen zoals cyberaanvallen en hoe u de cyberweerbaarheid in uw organisatie kunt verhogen.

Boudewijn van Veen
Skipr

Tien maatregelen om datalekken te voorkomen


SkiprDatalekken vormen een voortdurende dreiging voor de zorgsector. Deze incidenten kunnen ernstige gevolgen hebben, vooral wanneer gevoelige cliëntgegevens in verkeerde handen vallen. Lees wat van vitaal belang is voor zorginstellingen volgens information security advisor Boudewijn van Veen.

Advertentie
 
logo
Merkt u ook dat u constant moet trekken en sleuren aan uw medewerkers, of medewerkers die 'ja' zeggen maar 'nee' doen? Kom dan naar de Masterclass Sturen op Eigenaarschap en ontdek hoe u een team bouwt met eigenaarschap.

Joris Arts
Skipr

Wat de zorg kan leren van… Bolt


SkiprTwee weken geleden, tijdens een bezoek aan Riga in Letland, ontdekte ik Bolt. Een innovatief bedrijf dat de manier van vervoer in de stad compleet verandert. Bolt biedt een platform voor elektrische steps en scooters, huurauto’s, taxi’s en zelfs het bestellen van eten en bezorgen van boodschappen. Het combineert duurzaamheid met gebruiksgemak op een manier die niet alleen heel praktisch is, maar ook duurzaam én kostenbesparend.

Robert Kreis
Skipr

Over reclame, winst en de zorg


SkiprOnlangs las ik in een uitgave van RENDA - het kennisnetwerk voor professionals in de sociale woningbouw – de verzuchting van een oudere architect: “Marketing, acquisitie en reclame voor een architect zijn dat vieze woorden. Voor het eerst moet ik aan mijn eigen marketing beginnen, hoe moet dat in vredesnaam?”.

Advertentie
 
logo
Van ‘GenZ’ tot ‘babyboomers’; iedere generatie heeft zijn eigen set aan normen, waarden en werkstijlen. Tijdens deze masterclass geven dé generatiegoeroes van dit moment u sleutels en oplossingen om kracht te halen uit álle generaties.

Bestuurder

Elver via Suur Ten Oever | Arnhem

Directeur Zorg Thuis

Carinova | Deventer

(Senior) adviseur Capaciteitsmanagement

Dijklander Ziekenhuis | Hoorn

Manager bedrijfsvoering / Controller

Ambulante Hulpverlening Midden Nederland via Terra Management Search | Harderwijk

Raad van Bestuur

Zorgorganisatie Norschoten via Movimento | Barneveld

trainee teamleider kliniek Longgeneeskunde

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis | Tilburg

Manager Huisvesting & Techniek

Dijklander Ziekenhuis | Hoorn

BSL    

Contact     Voorwaarden     Afmelden