Zes kleine stappen met grote impact
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Grondradar MapXact wil graafschades met 80% beperken
Ritchie Bros. neemt Euro Auctions over
Ritchie Bros. neemt de Euro Auctions groep over voor een ondernemingswaarde van US $ 1,08 miljard. Ritchie Bros. is een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van vermogensbeheer, dispositie en dienstverlening.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Inzicht in voertuigen, materieel en gereedschap
Rittenregistratie, materieel status en locatie opvragen, machine onderhoud en keuringen zien…voor elke asset in uw bedrijf is er een oplossing. ABAX is specialist in telematica en heeft oplossingen die helpen om processen te optimaliseren en rendement te verbeteren.
‘Kijk verder dan de machine zelf’
‘De machine is één. Uitstoot, aanbouwdelen, service en ook de financiering zijn net zo belangrijk bij aanschaf van een nieuwe machine’, zegt Francis Romero namens de gezamenlijke Case-importeurs.
Lees verder >
Connectiviteit: Zes kleine stappen met grote impact
Connectiviteit wordt met de dag slimmer. Terwijl de machinist hard aan het werk is op de bouwplaats, doen honderdduizenden datapunten hun eigen werk op de achtergrond. Zij zorgen er voor dat de machinist veiliger, efficiënter en duurzamer kan werken dan ooit tevoren.
Lees verder >
Manitowoc lanceert Grove GHC110 telescopische rupskraan
De Grove GHC110 van Manitowoc is een toevoeging op het groeiende telescopische rupskraanassortiment. Met een indrukwekkende capaciteit van 10 Ust (100.000 kilo) voegt de GHC110 zich bij de onlangs gelanceerde GHC140, ook dit is namelijk een robuuste optie.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright