Bekijk het resultaat en alle producten | DIY: mobiele tv-installatie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Heb jij net gekeken naar de make-over in Leidschenveen? Tamara houdt van roze en Reinier van rood, maar ze hadden beiden een veto op elkaars favoriete kleur. Met haar make-over liet stylist Marianne zien dat rood en roze juist heel goed samengaan. En ze voegde ook nog petrol toe.
 
 
 
 
DIY: mobiele tv-installatie
Tamara en Reinier hadden de tv op een vaste plek in een nis, maar stylist Marianne creëerde een mobiele tv-installatie. Hierdoor kunnen ze de tv eenvoudig verplaatsen en opbergen wanneer hij in de weg staat.
 
 
 
Volgende week...
Zie je voor het eerst vtwonen-stylist Kelly in Weer verliefd op je huis. Ze gaat langs bij Philyan en Jessamine in Rhoon. Jessamine wil een discobal aan het plafond, maar Philyan woont liever prikkelarm en modern.
 
 
 
 
Marianne over haar make-over
Stylist Marianne veranderde in Leidschenveen de hele indeling, zodat Tamara en Reinier voortaan vlakbij de keuken kunnen borrelen en tafelen. Ze vertelt hier meer over haar stylingkeuzes.
 
 
 
Shop de stijl
'Een stille rendez-vous met een roze, romantische touch', zo noemt Marianne de stijl van haar make-over in Leidschenveen. Geïnspireerd geraakt? Shop items in dezelfde stijl.
 
 
 
Welke stijlenmix past bij jou?
Vind je meerder stijlen mooi of woon je samen met iemand met een hele ander smaak? Doe de woontest om erachter te komen welke woonstijlenmix bij je/jullie past.  
 
 
 
Terugkijken: Liza in Espel
Vorige week combineerde stylist Liza zachte tinten met stoer beton in Espel. Heb je de aflevering gemist? Kijk hem hier terug.
 
 
 
Shop de producten
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2024 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid