4 juli 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Mariska van der Burg verruilt Geisha Fashion voor PB
[Nieuws] E-commerce manager Mariska van der Burg, dit jaar uitgeroepen tot Mollie E-commerce manager van het Jaar tijdens de Shopping Awards, heeft afscheid genomen van Geisha Fashion en is gestart bij PB (Perfectly Basics).
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Topgeschenken opent eerste DC
[Nieuws] Topgeschenken Nederland, bekend van Topbloemen.nl en Topgeschenken.nl, heeft in Nieuwegein zijn eerste distributiecentrum geopend. In de komende maanden zal Topgeschenken nog acht distributiecentra in heel Nederland openen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar het CustomerFirst Congres op 3 oktober
[Advertorial] Het CustomerFirst Congres is een must-attend evenement voor alle klantcontactprofessionals! Van customer service via customer experience (CX) en employee experience (EX) naar marketing. Kortom, voor iedere professional die de klant centraal stelt in de strategie. Bestel nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird Korting.
image
image
Ceo Giny Boer vertrekt bij C&A
[Nieuws] Giny Boer, sinds 2021 ceo van kledingretailer C&A, stapt op als topvrouw van de Europese tak. Edward Brenninkmeijer neemt tijdelijk de leiding over.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
EU maakt plannen om douanevrijstelling te schrappen
[Nieuws] De Europese Unie is bezig met het opstellen van plannen om de douanevrijstelling voor e-commercepakjes onder de 150 euro en afkomstig van buiten de Europese Unie, te schrappen. Het gaat hier onder andere om goedkope goederen die worden gekocht bij Chinese online retailers, waaronder Temu, Shein en AliExpress.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wat voor loyaliteitsdier ben jij? Ontdek het met de 2024 Loyalty Quiz!
[Advertorial] Ben jij een trouwe hond voor je favoriete merk of eerder een avontuurlijke kat die van afwisseling houdt? Ontdek jouw loyaliteitsdier met onze nieuwe quiz! Het Loyalty Marketing-team van Comarch heeft een leuke reeks vragen samengesteld om jouw merkvoorkeuren te onthullen. In slechts 7 korte stappen ontdek je welk loyaliteitstype jij bent!
image
image
Suitable stapt in Steppin' Out
[Nieuws] Herenmodewinkel Suitable is de nieuwe eigenaar van het merk Steppin’ Out. In september dit jaar wordt het eigendom van het merk overgedragen. Steppin’ Out blijft bestaan als zelfstandig merk, binnen het merkenpakket van Suitable.
twitter facebook linkedin
lees verder
Zien we jou op Shopping Today?
[Advertorial] Op donderdag 10 oktober komt de e-commercesector weer bij elkaar voor shopping Today. Dit is het e-commerce-kennisevent van Nederland waar je wordt bijgepraat over goede customer journeys, opkomende technologieën zoals AI en voice en het optimaliseren van je webshop. Daar wil je als retailer bij zijn. Koop nu je ticket met 80 euro korting.
image
image
Crisp wil naar 30 procent regeneratief geteeld voedsel
[Nieuws] Crisp biedt vanaf nu versproducten aan die op een regeneratieve manier zijn geteeld. De online supermarkt heeft zich ten doel gesteld dat in 2030 tenminste dertig procent van de verkochte groenten en fruit afkomstig zijn van regeneratieve boerderijen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.