12 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Retail Media Day
image
BCE24: 'We moeten ons niet laten leiden door angst'
Kelly Rijsenbrij, accountmanager bij LINDA., en Marloes de Jong en Charlotte Vermeer, beiden creatief bij Talpa Het Bureau/LINDA., nemen gezamenlijk een van de sessies tijdens het Branded Content Event editie 2024 voor hun rekening. Insteek? ‘Hoe je als merk schaamteloos jezelf kunt zijn.’
lees verder
twitter facebook linkedin
image
ALLE Super Bowl 2024 commercials en teasers
Zo'n 7 miljoen dollar per spotje wordt er zondag naar schatting doorheen geblazen tijdens de reclameblokken van Super Bowl 2024. Is die met Christopher Walken de beste of toch die van Squarespace (waarop we vanmiddag nader inzoomen)? Hier alvast de compilatie met alle films en teasers die nu al te vinden zijn. Oordeel zelf!
lees verder
twitter facebook linkedin
"Met één creatief team bedienen we de klant 360 graden"
[advertorial] Om klanten zowel offline als op social media vlak te kunnen bedienen, werkt het activatie bureau Hokra samen met de social creatives van zusterbureau Fresh Lemon. Waarom deze gouden combinatie zo goed werkt, vertellen Martin de Winter (directeur Hokra) en Nicole Roubos-van der Stelt (partner Fresh Lemon).
image
[onderzoek] Consumenten kopen meer tweedehands artikelen online
Het aantal Nederlandse consumenten dat in 2023 regelmatig online aankopen deed is met 3% gedaald. Het gaat daarbij met name om fashion (-6%), beauty & healthcare (-9%) en boodschappen (-7%). Dit blijkt uit de E-shopper barometer 2023 van DPD.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Schot in de roos: een AI bosje bloemen
Bloemenbureau Holland speelt volledig in op de groeiende AI-trend en introduceert de allereerste AI Bloemist.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuwe keynotespreker Branded Content Event
[advertorial] Carlijn Prins van Samsung Mobile Nederland spreekt op het keynotepodium van het Branded Content Event. In deze presentatie onthult ze hoe het integreren van passiepunten in de contentstrategie niet alleen leidt tot een grotere emotionele connectie, maar ook dat "trial & error" essentieel onderdeel is van groei en innovatie. Ontdek de hernieuwde koers van Samsung: het verrijken van het innovatieve merk met emotie. Mis het niet en bestel je ticket nu met 50 euro korting.
image
Jumbo neemt nieuwe maatregelen om winkeldiefstal te voorkomen
Jumbo voert de komende weken extra maatregelen in om winkeldiefstal tegen te gaan. Dit moet leiden tot een veiliger shopping-omgeving en zou ook verdere prijsverlagingen mogelijk moeten maken. Wie is gecontroleerd mag aan het nieuwe 'Winwiel' draaien.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DOSSIER B2B Marketeers op stelling
Voor ons Dossier B2B reageren Rob Revet, Mark Appel. Vita Kovalenko en Jorn Agerberg op de stelling: ‘Social media zijn de effectiefste kanalen voor B2B’.
lees verder
twitter facebook linkedin
Retail Media Day - mis het niet!
[advertorial] Tijdens de Retail Media Day komen marketeers bij elkaar om dé nieuwe booming business van het moment te bespreken: retailmedia. Het congres geeft antwoord op prangende vragen als: wat is de toegevoegde waarde van retailmedia? Hoe zorg ik ervoor dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn? Hoe werken retailers en adverteerders optimaal samen? Aan welke doelstellingen dragen de verschillende vormen van retailmedia bij? Hoe blijf ik online en op de winkelvloer consistent qua look and feel en merkboodschap? Wat zijn de best practices? Dit wil je niet missen! Bestel nu je ticket en profiteer van 100
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.