24 juli 2020
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
NIMA Marketing Week
image
[NMW] Marlijn van Straaten: 'Echte aandacht maakt het verschil'
Marlijn van Straaten (42) is vice president marketing communications bij horecabedrijf HMSHost. Haar talk op Nima Marketing Week biedt de bezoeker 'een persoonlijke ervaring op het snijvlak van marketing en leiderschap'.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Social distancing en ons koopgedrag
De 1,5-metermaatregel heeft een enorme impact op ons koopgedrag. Winkelbezoek is door social distancing flink veranderd. Vinden consumenten een bezoek aan een winkel nog wel veilig? En waarom wel of niet?
lees verder
twitter facebook linkedin
Whitepaper: de beste e-mailcampagnes 2019
[advertorial] In dit whitepaper delen we vijf van de meest aansprekende e-mailcampagnes van 2019. We nemen een kijkje achter de schermen en bespreken hoe de e-mailcampagnes tot stand zijn gekomen. We laten je zien hoe je met een uitgedachte strategie, aantrekkelijk design en slimme content verder bouwt aan een loyaal klantenbestand en meer omzet uit e-mail.
image
Ook Feyenoord sluit sponsordeal met Toto
Feyenoord speelt vanaf de start van het seizoen 2020-2021 met het logo van Toto op de mouw. De club en de enige officiële aanbieder van sportweddenschappen in Nederland zetten deze week de handtekeningen onder het sponsorcontract dat per direct ingaat.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[Mijn marketing] Vincent van Dijk: 'Een sterk merk praat zich vanzelf rond'
Vincent Van Dijk (44) is eigenaar van marketingbureau HBMEO, waarmee hij de Hotelnacht Summer Staycation organiseert. 'Op deze manier hopen we de hotels een beetje door de zomermaanden te helpen, zolang de buitenlandse kwaliteitstoerist nog niet naar Amsterdam komt.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Wil je weten hoe je met extra service je klanttevredenheid verhoogt?
[advertorial] Veel klanten vinden het lastig om XL-producten zoals televisies, fietsen, wasmachines en meubelen, te monteren of te installeren. Extra@Home neemt dit voor jouw klanten uit handen zodat ze direct gebruik kunnen maken van hun nieuwe aankoop. Weten hoe ook jij je klanttevredenheid kan verhogen? Download onze tips en insights om jouw klanttevredenheid te verhogen met extra service.
image
War Child en Vandejong bundelen krachten
Creatief bureau Vandejong ondersteunt War Child in het innoveren en opschalen van zijn humanitaire aanpak. Doel van de samenwerking is kennisdeling en om kinderen in conflictgebieden meer bescherming te bieden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nieuw tijdschrift maakt influencers wegwijs
Social Friendz, een full-service influencer marketing agency, komt met een nieuw magazine rondom het thema Instagram. De eerste editie biedt een kijkje in de wereld van social media en influencers.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wat kun jij als marketeer doen om binnen jouw organisatie racisme tegen te gaan?
[advertorial] Marrigt van der Valk van Durf online branding laat haar stem horen, ook tijdens #NMW (1,2,3 september, DeFabrique Utrecht). Naast het geven van voorbeelden van subtiel racisme, biedt ze je handvatten om binnen je organisatie racisme aan te pakken en te streven naar meer diversiteit.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.