Nieuwsbrief april 2017   Read this newsletter in your browser.
Nieuwsbrief
April 2017
Martine Letterie over vrijheid en oorlog
Schrijfster Martine Letterie vertelt op maandagavond 24 april over haar drijfveren en het belang van het doorvertellen van verhalen over de oorlog. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in Theater De Tuin in Leusden. Toegang is gratis!
 
De Gruffalo-voorleesfeestjes
Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruit ziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen, had Muis toch niet verwacht.

De komende dagen zijn er gratis voorleesfeestjes voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Mis het niet!
 
Fotowedstrijd Leusden
De Bibliotheek Leusden organiseert samen met de Cultuurkoepel de fotowedstrijd "Leuker Leusden". Woont u in Leusden en is fotografie één van uw hobby's? Aarzel niet en doe mee!

Opening tentoonstelling
Zondag 30 april openen kunstenaar Axel Veenendaal en journalist Jigal Krant gezamenlijk de tentoonstelling "Rimon" die van 1 mei tot en met 15 juni te bezichtigen is in het Eemhuis. Welkom van 15.00 – 17.00 uur!
 
Mediaworkshops in de meivakantie
Het Medialab organiseert in de meivakantie weer leuke, leerzame Mediaworkshops voor jongeren van 8 - 15 jaar! Kom filmpjes maken in slowmotion, cartoons inspreken, je Minecraft-bouwwerk in Virtual Reality bekijken en nog veel meer!
 
Vul de enquête in en win een boekenpakket!
Wij doen onderzoek naar onze digitale communicatie. Wilt u ons hierbij helpen? Door de enquête van ongeveer vier minuten in te vullen, maakt u kans op één van de drie boekenpakketten met de titels "In ongetemde staat" en "Extreem luid & ongelooflijk dichtbij"!
 
Bibliotheek Baarn vier dagen dicht
De Bibliotheek Baarn sluit haar deuren van maandag 1 tot en met donderdag 4 mei. Op het programma staat een interne verhuizing, waarbij de jeugdcollectie uit de kelder verhuist naar de begane grond. De kelder zal in de toekomst alleen nog gebruikt worden voor specifieke activiteiten, zoals cursussen. Na de interne verhuizing hanteert de Bibliotheek Baarn nieuwe openingstijden:

Maandag 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 15.00 uur
 
Oproep:
De Bibliotheek Bunschoten is op zoek naar een opruimkracht tussen de 15 en 25 jaar die beschikbaar is op woensdag van 15.30 tot 17.30 uur en bereid is om eventueel in te vallen op een andere dag. Wil je je graag aanmelden? Stuur een mail naar g.vos@bibliotheekeemland.nl!
 
Wat vindt u van de nieuwsbrief?
Bibliotheek Eemland - Eemplein 71 - 3800 BC / 3812 EA - Amersfoort
Manage profile - Unsubscribe