Vis i browser | Ønsker du ikke flere nyhedsbreve - afmeld her
Tag på et dejligt ophold i København eller bliv inspireret til årets julegaver, der med garanti vil bringe glæde til dem du holder af.
Ophold for 2 på 4★ Hotel Kong Frederik i København inkl. morgenmad og vin
Du har nu muligheden for at få en historisk overnatning på det 4-stjernede Hotel Kong Frederik i centrum af København. Her kan I sove på samme adresse som nogle af de største stjerner - fra Marlene Dietrich til John Mayer.
Særpris
3-4 dage på 5★ Hotel Skt. Petri - Afslappet luksus på ét af Københavns ypperste hoteller
Book den ultimative 5-stjernede luksusoplevelse med valetparkering, room service, gratis wellness, udsøgte smagsoplevelser og lækre værelser på allerhøjeste komfortniveau. Bo midt imellem alle Københavns spændende muligheder, med gåafstand til det meste, og lad jer opvarte fra check ind til check ud. Velkommen til Hotel Skt. Petri!
Særpris
Sid komfortabelt og ergonomisk korrekt i kontorstol i simpelt design
Det kan være hårdt at sidde en hel dag foran skærmen, og mange får ondt i både nakke, ryg og lænd. Derfor er det vigtigt at sidde komfortabelt og ikke mindst ergonomisk korrekt - og det har du muligheden for med denne flotte kontorstol i PU-læder.
Spar 69%
Kobbergryde fra Brønnum: Eksklusiv 7,5L gryde i kobber - kun på D'luxe
Både dekorativ og praktisk. Med denne lækre D'luxe-deal kan du få fingrene i en kobber-gryde fra anerkendte Brønnum. Kobbergryden har et rumfang på hele 7,2 liter, så du nemt kan kokkerere til hele familien. Den flotte gryde er af yderst kraftig kvalitet og i et smukt design, der virkelig skiller sig ud.
Spar 68%
Juletræ i potte: Få et nordmannsgran leveret, afhentet og genplantet - inkl. fragt
Kan du heller ikke vente med at få juletræet ind i hjemmet, så det kan pyntes og sprede glæde? Nu kan du få et flot Nordmannsgran leveret lige til døren i en potte, der sikrer træets velvære, så det kan plantes ud igen. De miljøvenlige juletræer har nemlig stadig deres rodnet, som sikrer de bedste muligheder for genplantning.
Spar 33%
Knivsæt: Stort knivsæt fra Magnani Italy med 9 dele i rustfrit stål - inkl. knivmagnet
Knivsættet er fremstillet i rustfrit stål, og den hærdende stållegering gør knivene særdeles robuste og holdbare til hverdagens kokkerier. Med hele ni dele i det knivskarpe knivsæt er der en kniv til ethvert formål, og med det medfølgende strygestål kan du holde knivene skarpe i mange år frem.
Spar 54%
Løbesko fra Adidas: Bliv løbeklar med et par løbesko til kvinder i høj kvalitet
Skoene har en BOUNCE-midtersål, som giver god bevægelse, komfort og fleksibilitet. Og så former skoen sig efter din fod, hvilket skaber den perfekte løbe-oplevelse.
Spar 40%
Øg luftfugtigheden derhjemme med en diffuser til æteriske olier i træmønster
Med denne lækre D'luxe-deal kan du modvirke tør luft i hjemmet og samtidig sprede en lækker aroma efter eget valg. Du skal blot fylde beholderen med vand og 1-2 dråber af din yndligs æteriske olie
Den flotte diffuser er lavet i et trælignende mønster med et indbygget LED-lys, som du kan skifte farve på. Så kan du skabe lige den stemning, du ønsker.
Spar 42%
Soundbar fra STEENSSEN: Få en eksklusiv lyd pakket ind i stilrent design til D'luxe-pris
Soundbaren har en afbalanceret 3D-stereolyd og en bashøjtaler, der sikrer en god lydoplevelse. Designet fremstår enkelt og stilrent med rene linjer, og så kan højtaleren både stå frit og monteres på væggen. Den kan derfor også monteres under TV'et, så du får en rigtig biografoplevelse med lyden - du kan også connecte til højtaleren med din telefon eller tablet via bluetooth.
Spar 55%
FØLG OS PÅ:
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig Sweetdeals nyhedsbrev.
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbreve fra Sweetdeal fremover, kan du framelde ved at klikke her Afmeld nyhedsbrev.
Denne mail kan ikke besvares. Ønsker du at skrive til os, kan du gøre det på adressen kundeservice@sweetdeal.dk
Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte deals, prisændringer samt fejl i links.
Formidlet af Sweetdeal, Frederiksholms Kanal 4B, 1220 København K. CVR 40066284
For spørgsmål kontakt vores kundeservice på tlf: 8282 0004