Weekendjes weg inclusief diner: voor max 129€ voor 2!

Als je de inhoud van dit bericht niet kunt lezen klik hier.

5 Nieuwe Flashdeals!

Er even tussenuit maar binnen een bepaald budget? Dan is deze selectie van weekendjes weg perfect voor jou: aanbiedingen inclusief diner, allemaal maximaal 129€ voor 2!

Ontspanning op de Veluwe met spa en heerlijk diner

Apollo Hotel De Beyaerd **** 

Hulshorst, Gelderland, Nederland

-29%

Vanaf 119€ voor 2* 

Ontdek nu

Rust of actie, voor ieder wat wils in Delden met diner   

Aparthotel Delden ****

Delden, Overijssel, Nederland

-31%

129€ voor 2 

Ontdek nu

Smakelijk dineren in de hoofdstad van de Elzas

Le Jean Sébastien Bach ****

Strasbourg, Elzas, Frankrijk

-35%

128€ voor 2 

Ontdek nu

Wellness en diner onder de rook van Rotterdam 

Carlton Oasis ****

Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland

-31%

129€ voor 2

Ontdek nu

Uitwaaien en dineren aan de kust in Blankenberge  

Hotel Richmond Blankenberge ***

Blankenberge, Vlaanderen, België

-38%

109€ voor 2 

Ontdek nu

Bekijk alle Flashdeals



Pinterest
App Store

Hulp nodig?  020 794 3703

ma t/m vr: 8.00 - 22.00     za: 9.00 - 19.00 (lokaal tarief)

* Dit is een weekendesk mailing, om uit te schrijven klik hier 


* Hotel in Hulshorst: prijzen tussen de 119€ en 129€.


* In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven. Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 19-21 avenue Dubonnet, 92400 Courbevoie, France. 

* Vind je een goedkoper tarief voor een identieke aanbieding op een andere website (zelfde hotel, zelfde kamertype, zelfde diensten, zelfde data en duur van het verblijf en dezelfde verkoopvoorwaarden), afgezien van speciale tarieven (groepen, bedrijven, abonnement of kortingskaart e.d.). Stuur dan, binnen 24 uur na je boeking via Weekendesk, een e-mail naar besteprijs@weekendesk.be met je Weekendesk boekingsnummer en een kopie van de pagina met het boekingsoverzicht of het winkelmandje waarop de gelijkwaardige maar goedkopere aanbieding weergegeven staat, zodat je kunt laten zien dat de aanbieding beschikbaar is. Na het controleren van de verkregen informatie betaalt onze klantenservice het verschil, tussen het geconstateerde beste tarief en het tarief dat je hebt betaald, terug (actie beperkt tot één terugbetaling per gezin per jaar). 

* Het maximale kortingspercentage is berekend op het standaardtarief van het hotel op basis van een overnachting voor 2 personen, op een selectie van data, bestemmingen en hotels. Om gebruik te maken van deze aanbieding, kan een minimum aantal overnachtingen worden vereist. De aanbiedingen zijn onderworpen aan de voorwaarden zoals beschreven in de gedetailleerde hotelbeschrijving en geldig op basis van de beschikbaarheid. De afbeeldingen, logo's en foto's die worden gebruikt voor onze promotiebanners zijn illustratief en niet contract gebonden. De aangegeven prijzen komen overeen met de prijzen op onze website op 08/03/2016. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze worden aangepast.