MÁXIMA IS GEK GEWORDEN

Beste vrijheidsstrijder,

Het koningshuis, zijn ze nou echt zó dom? Willen ze nou echt zo graag dat wij als bevolking het hele gedoetje daar afschaffen?

Het is dommer dan dom. En nu ook kwader dan kwalijk. Ze slaan natuurlijk al jaren de verkeerde toon aan. 

Of het nou tijdens de cojonacrisis is met die stomme reis naar Griekenland en ondanks het feit dat ik vind dat ze dat mogen doen omdat er niks aan de hand was. Maar je kan dat niet doen als de rest van Nederland verteld wordt dat dat allemaal niet mogelijk is. Hebben deze mensen zo’n schijt aan ons? 

Ik denk dat we moeten concluderen: ja. Want wat Máxima gisteren zei in Davos gaat alle grenzen over. Maar het mooie is, nu weten we het zeker. Dit soort types zijn alleen maar bezig om ons als slaven op te sluiten in een totalitaire nachtmerrie. 

Máxima zegt gewoon publiekelijk dat we een digitale ID voor alles moeten hebben, dat ze daaraan werken en dat het eraan komt. Van het bankaire gebied tot en met wat ze letterlijk zei: ‘dan weet je ook wie er gevaccineerd is’. 

Uiteindelijk zal dat een chip worden die in je hand geïmplementeerd wordt, wat ik al lange tijd geleden heb voorspeld en waarover ik gezegd heb dat dat hun eindspel is. En ze zitten daar nu over op te scheppen. En koningin Máxima, een Argentijnse vrouw, die zit dat daar mooi te vertellen in Davos.

Wij gaan hier natuurlijk nooit mee akkoord. Wat er gisteren gebeurd is is het begin van het einde van het koningshuis. De muur van het menselijke bewustzijn wat we aan het opbouwen zijn wordt door hen onderschat. Wij zullen ons nooit tot slaaf laten maken.

Morgen doe ik een podcast en vertel ik hier meer over. Maar je ziet wat een levensgevaarlijke mensen dit zijn. Het zijn anti-mensen en hebben zich tegen ons als mensen en tegen de menselijkheid gekeerd. Hoeveel meer bewijs moet je hebben?

Het is belangrijk dat we hiertegen blijven strijden en ik moet in de lucht blijven. Steun ons!

Dankjewel en we waarderen enorm wat we tot nu toe aan donaties gekregen hebben voor ons doel van 50 duizend euro. Onderaan deze mail zie je de mogelijkheden. 

Maar alsjeblieft, steun ons. Wij gaan door, onafhankelijk. Want wij zeggen gewoon hoe het écht is. 

Tot morgen.
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven