Nieuwsbrief van 24-6-21 12:30:16
Online bekijken

... veilige oplossingen

NBD E-Magazine Installatie

Dit is alweer het derde E-Magazine van NBD-Online van 2021, ditmaal met als thema Installatie. Door de invoering van BENG worden bouw en installatie steeds nauwer met elkaar verweven. Naast de mooie bijdragen van onze deelnemers bevat deze editie onder meer een recensie van het boek "De Nederlandse aardgastransitie", dat de voorliggende energietransitie in een nieuw en verfrissend perspectief plaatst; en een artikel over de zin en onzin van thuisbatterijen.

DICE beschermt azc-bewoners tegen geluidsoverlast van warmtepompen

In 2020 werden de eerste nieuwe woningen van het azc in Burgum opgeleverd. Enkele maanden later, in het voorjaar van 2021, zijn ook de woningen van de tweede fase voltooid. Alle 64 woningen, die worden beheerd door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), beschikken over een warmtepomp voor de warmwatervoorziening. Merford leverde geluidsisolerende omkastingen voor de warmtepompen.

Hoogste antislipklasse van Bette voorkomt uitglijden en letsel

Om uitglijden en letsel in badkamers te voorkomen heeft Bette het antislip verder ontwikkeld. Zodanig en goed, dat de nieuwe oppervlaktebehandeling voldoet aan de hoogste norm: slipklasse C van DIN 51097. Bette is hiermee de eerste en enige. De nieuwe antislipbehandeling heet BetteAntislip Sense en kan als optie worden toegepast bij de baden, douchevloeren en douchebakken in glanskleuren.

Primeur met fluweelzachte wc-bedieningsplaat van TECE

TECE zet de trend met de serie TECEvelvet wc-bedieningsplaten voorzien van het fluweelzachte materiaal FENIX NTM®. Het exclusieve FENIX NTM® is ontwikkeld door de Italiaanse fabrikant Arpa Industriale en heeft al vele designprijzen gewonnen. Niet voor niets wordt dit bijzondere materiaal ook toegepast bij luxe kantoor- en winkelinrichting, keukens, in de meubelbouw en badkamers. En nu voor het eerst door TECE voor bedieningsplaten voor het toilet.

Op zoek naar verkoeling? Gebruik je radiator

Nova Neo is een compacte designradiator die ideaal is voor lage temperatuurverwarming (LTV). De radiator combineert warmtestraling met ingebouwde convectieventilatoren. Hierdoor worden ruimtes efficiënt en energiezuinig op de gewenste temperatuur gebracht. Het hoge thermische vermogen van de Nova Neo komt niet alleen in de winter van pas. Tijdens een zomerse dag zorgt de combinatie warmtepomp en Nova Neo voor aangename verkoeling.

Ruimtebesparende hygiënespoeling als onderdeel van het inbouwreservoir

Drinkwater is een levensmiddel. Om de hygiëne van het drinkwater te waarborgen moeten de aanvoerleidingen zo worden aangelegd dat er geen verontreinigingen kunnen optreden. In drinkwaterleidingen, die zelden of nooit gebruikt worden, blijft het water langdurig staan. Zulke leidingen bieden ziektekiemen en micro-organismen, als legionellabacteriën, ideale omstandigheden om zich ongemerkt te vermenigvuldigen.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.