Nieuwsbrief van 21-9-17 6:48:00
Online bekijken

Nooit meer nare luchtjes met de sifon zonder waterslot

McAlpine MacValve: nooit meer nare luchtjes!

De MacValve sifon heeft geen waterslot, waardoor het nooit kan uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik van het lozingstoestel. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen. Het membraan sluit zichzelf vervolgens zodat nare luchtjes en rioolgassen niet kunnen ontsnappen. De MacValve functioneert zowel als keerklep, als beluchter en als sifon. 

Hoog lamprendement gecombineerd met rondstralend licht

De LYSNO360 LED-TL combineert een hoog lamprendement met rondstralend licht. Hierdoor is de lamp uitstekend geschikt om toegepast te worden in hoogwaardige spiegel- en reflectorarmaturen met een brede lichtverdeling. De TL-verlichting werd onder andere toegepast in de zebraklok bij het Centraal Station Den Haag.

GWO Snap-on stalen wandgootsysteem esthetisch onopvallend opvallend 

Doordat de schakelmaterialen die hiervoor worden toegepast veel smaller zijn dan de reguliere schakelmaterialen, wordt er bovendien flink wat kabelcapaciteit gewonnen. Naast grote traditionele stalen wandgoten, met montagedozen en gebruikelijke bovenop liggende schakelmaterialen, zijn er tegenwoordig ook mooie compacte stalen wandgoten verkrijgbaar waarbij het schakelmateriaal perfect geïntegreerd is. 

Roodbruine noodverlichting zorgt voor eenheid in Hoenderloo

Aan de rand van de prachtige bossen van Hoenderloo is een nieuwe sporthal gebouwd. De sporthal moest één worden met haar omgeving. Daarom is gekozen voor Nightlife, de (vluchtweg)verlichting voor buiten, in een bijpassende kleur.

Caleffi introduceert de nieuwe controleerbare keerkleppen 3046 en 324

De nieuwe controleerbare keerklep 3046-serie is een uitbreiding op de reeds bestaande reeks 3045/3046.
Deze rechte versie EA met buitendraad - wartelaansluiting is gemakkelijk te monteren omwille van de koppeling. Deze keerklep draagt de keurmerken NF, ACS en Belgaqua en is ontworpen volgens de standaard EN 13959.

WOLF positioneert zich als de expert voor een gezond binnenklimaat

In de westerse wereld brengt een mens zo’n 90 procent van zijn leven door in gesloten ruimtes. Onze levenskwaliteit hangt daardoor in grote mate af van de kwaliteit van het binnenklimaat, zowel in onze privé als zakelijke omgeving. Een goed binnenklimaat in de eigen woning maakt een groot verschil qua welbevinden en op de werkplek of op school waarborgt het een hogere concentratie en productiviteitsniveau. 

Design en techniek gaan hand-in-hand bij Jaga

Een nieuwe radiator kan bij een restyling of verbouwing van een interieur voor een prachtig effect zorgen. Als eyecatcher of als stille kracht in de complete uitstraling van een ruimte. Dit najaar breidt Jaga, specialist op het gebied van het realiseren van het juiste binnenklimaat, de Vertiga Collectie uit met de nieuwe designs Vortex en Helix. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.