'Me-time en stilte, dát is luxe!'

Echt tot rust komen en opladen. Dat kunt u in de stilte en natuur van Noord-Italië. En met de vijfsterrenluxe van Lefay.

Minder stress, een gezonder lichaam of beter slapen? Lefay pakt typisch Westerse problemen aan met Traditional Chinese Medicine. En met de meest fantastische signature-behandelingen, zoals de energiemassages met puur natuurproducten uit de eigen omgeving.

Natuurlijk krijgt u als Puurenkuur-gast net dat beetje extra. Behalve gratis nachten (7=5 en 4=3) regelden we voor u een half uur privé-floatingsessie in het zoutmeer. Zo weten we zeker dat u ontspannen terugkomt.    
Nu boeken
Bel ons op 020-573 0350, en u zit er sneller dan u denkt!
Boek via ons en u krijgt de beste deal. Puurenkuur regelt
bij Lefay de scherpste prijzen voor programma's met 
mooie extra's die directe boekers niet krijgen.
Traditional Chinese Medicine 

Dokter Barbieri  - 30 jaar ervaring 
 
TCM, Traditional Chinese Medicine pakt problemen bij de wortel aan. Stress, overgewicht, disbalans en energietekort. Dokter Barbieri vindt waar uw innerlijk evenwicht verstoord is en stelt een persoonlijk behandelplan op.

 
Bekijk hier alle spa-programma's
Gratis voor Puurenkuur-gasten 

We love extra's!
  • 30 minuten privéfloating in het warme zoutmeer La Luna del Nago (bij boekingen van min. 3 nachten) 
  • Enkele reis transfer van Verona / Milaan Linate Luchthaven t.w.v. € 195 (bij boekingen van min. 7 nachten)
Dineren met artsen
Community table
 
U stilt in een klap uw honger naar kennis en gezond eten aan de community table. Want wie de Lefay Spa Methode volgt heeft regelmatig een arts als tafelgenoot. Twee keer per week schuiven TCM-experts aan tijdens het diner en praten met u over gezondheid en wellness.  
Snel naar deze droombestemming
Signature-behandelingen
‘Alles wat ons goed doet voelen komt uit de natuur om ons heen.’

Lefay ontwikkelde eigen energiemassages en gezichts- en lichaamsbehandelingen. Met natuurproducten uit de directe omgeving, zoals extra virgin olijfolie, lavendel, citrusvruchten en druiven, creëerden ze een unieke geur- en extractenbehandeling. 
Respect voor de natuur
Groen is goed!

Dat vindt ook Lefay. Het hotel is zo ontworpen dat het opgaat in de omgeving. Het hotel tekende als eerste Italiaanse hotel het regeringsakkoord voor een CO2 neutrale bedrijfsvoering. En dus gebruikt Lefay zonnepanelen, is chloorvrij en recyclet. En daar worden wij blij van.

 
Lees hier alles over Lefay
Liever naar een andere bestemming? Klik hier
Copyright © 2018 Puur&Kuur Wellness Reizen Wereldwijd, All rights reserved.
U ontvangt de Puurenkuur nieuwsbrief met het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale acties omdat u heeft aangegeven deze graag te willen ontvangen.

Onze gegevens:
Puurenkuur
Lekstraat 44
1079 ER Amsterdam
Noord-Holland 
Netherlands

unsubscribe from this list    update subscription preferences