Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Mecalac MWR in viervoud gepresenteerd

43 ton GVW voor Volvo FM met Terberg widespread

Bij Koers Transport BV in Hoogersmilde is een veelzijdig inzetbare Volvo FM 8×4 widespread kipper met autolaadkraan in gebruik genomen. De korte wielbasis, hydraulisch gestuurde achteras, Volvo I-Shift met kruipversnellingen en Volvo Dynamic Steering resulteren in een bijzonder wendbare bouwtruck. De truck werd gespecificeerd in nauwe samenspraak met Volvo Trucks-dealer Nijwa in Beilen...

Volvo FMX 8×8 Terberg nadert voltooiing

De Volvo FMX 8×8 Terberg komt eraan. Nadat Terberg de handdoek in de ring gooide was er even geen 8×8 truck uit de Volvo- Terberg hoek leverbaar. Volvo liet het daar niet bij zitten en werkt momenteel hard aan een nieuwe 8×8 triple.

Ljungby Maskin L13 wiellader voor Van Leeuwen

Na een demo met de Ljungby Maskin L13 wiellader wist Mark Smorenburg, machinist bij Van Leeuwen GWW, het zeker: ‘Met die machine wil ik draaien!’ Zijn wens kwam uit, Werklust Holland leverde de Ljungby, compleet met alle benodigde opties.

(advertorial)

Hyundai laadschop HL980 nummer 2 voor Sagro

Van der Spek Vianen heeft de tweede van twee nieuwe Hyundai HL980’s afgeleverd bij Sagro in ’s-Heerenhoek. Deze nieuwe 31-tons laadschop zal net als de eerder geleverde HL980 worden ingezet op één van de recyclinglocaties en op-en overslaglocaties van Sagro.

Caterpillar verhoogt opnieuw verwachtingen

Caterpillar verhoogt opnieuw zijn verwachting voor de omzet in heel 2017. De Amerikaanse machinebouwer rekent nu voor heel dit jaar op een omzet van 42 tot 44 miljard dollar.

Vacatures

Manager Operations (Maarheeze)
Ervaren Buitendienst Monteurs ( NL + BE ) (Nederland)
Accountmanager Buitendienst (Nederland)
Technisch commercieel binnendienst medewerker (Maarheeze)
Sales Engineer Track Systems (Maarheeze)
Account Manager (Asten)

Win een jaarabonnement op BouwMachines

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.