Med raket til Jupiter og sæson 24/25


Mozarts Jupiter-symfoni og sæsonprogram 24/25 venter på dig i denne uge, hvor vi afslutter Mozart-festivalen og tæller ned til åbning af abonnementssalget for sæson 24/25 med offentliggørelsen af det nye årsprogram.

Mozartfestival

Jupiters strenge


Fra den himmelske 3. violinkoncert til hans største symfoni er her chancen for at stå ansigt til ansigt med Mozart i hans ypperste fremtoning.


Dirigent

Hartmut Haenchen


Solist

Carolin Widmann
violin


Værker

J. Haydn

Symfoni nr. 26, ”Lamentatione”


W. A. Mozart

Violinkoncert nr. 3


W. A. Mozart

Symfoni nr. 41, ”Jupiter”


2. maj kl. 19.30

Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus

100-345 kr.


Koncertoptakt: Forud for koncerten er der koncertoptakt kl. 18.30-19.00 ved koncertmester Cristian Chivu Ivan og Aarhus Symfoniorkesters Venner (ASOV) i Kammermusiksalen, Musikhuset Aarhus. Det er gratis at deltage. Bemærk at oplægget denne gang er på engelsk. Læs mere på www.asov.dk

Køb billet til Haydn & Mozart
Download festivalprogrammet (pdf)

INTERVIEW

Interview: Carolin Widmann


Carolin Widmann er solist i Jupiters strenge, vores sidste koncert i Mozartfestivalen, så vi har taget en snak med hende om Mozart, inspirationskilder og fællesskab i musikken.


Læs interviewet på vores hjemmeside - og oplev hende spille Mozarts 3. violinkoncert torsdag aften.

Læs interviewet

NYT SÆSONPROGRAM

Hent det nye sæsonprogram for 24/25


Programmet for sæson 24/25 er nu tilgængelig på vores hjemmeside. Skynd dig ind og hent hele herligheden - eller se alle koncerterne online i koncertoversigten!


Fysiske eksemplarer kan hentes i Musikhuset Aarhus fra i dag – og abonnenter/partoutkunder vil ligeledes modtage programmer med posten i løbet af ugen (bor man i Nordjylland eller på Fyn og Sjælland, kommer det muligvis først i starten af næste uge 19).

Hent sæsonprogrammet for 24/25 (pdf)
Se koncertoversigten