En verder: messen slijpen kan je zelf!
Online bekijken
MEDFORD KNIVES
Voorraad weer aangevuld

Wanneer het om productiekwaliteit en handwerk gaat kunnen weinig merken tippen aan Medford Knives. Grote, stoere messen. Absolute topkwaliteit. Totaal over the top, maar wel heel erg gaaf. Doordat Medford Knives een zeer lange productietijd kent is het lastig ze op voorraad te houden. Maar bij ons zijn nu verschillende modellen uit voorraad leverbaar. Wees er snel bij!

ONTDEK
FENIX TK22 ULTIMATE EDITION
Voor extreme omstandigheden
De Fenix TK22 UE is een ware krachtpatser. Deze unieke zaklamp is speciaal voor tactisch, intensief en zwaar gebruik. Wanneer elke seconde telt, kun je rekenen op de uitstekende prestaties van deze robuuste zaklamp. De meegeleverde ALF-18 batterijhouder zorgt ervoor dat de zaklamp niet alleen op een 21700-accu werkt, maar ook op een populaire 18650 Li-Ion-accu. Ideaal! Met 1600 lumen en een bereik van 405 meter is de TK22 UE een onovertroffen keuze voor tactische doeleinden.
ONTDEK NU
EEN GOED GROENTEMES
De keuze is reuze
Er zijn net zoveel groentemessen als verschillende soorten groenten. De meeste groentemessen hebben een glad en dun lemmet om razendsnel door een courgette, aubergine of wortel te snijden. Sommige groentemessen hebben juist weer een gekarteld lemmet. Perfect voor het snijden van tomaten en andere zachte groenten of fruit. Van de populaire groentemessen van Wüsthof en Zwilling tot de bekende en vlijmscherpe Robert Herder Molenmesjes. Wij hebben voor elk soort groente het perfecte groentemes!
ONTDEK
LIONSTEEL THRILL
Een vernieuwende integraalframe slipjoint
ONTDEK
FISKARS NORDEN
Stijlvolle hand- en kloofbijlen
Waar je Fiskars vooral kent van de zwart-oranje bijlen, stapt Fiskars dit keer buiten de gebaande paden. Met de Norden-serie laat Fiskars zien hoe traditioneel en modern heel goed samengaan. De serie bestaat uit drie bijlen: Fiskars Norden N7 handbijl, Fiskars Norden N10 handbijl en Fiskars Norden N12 kloofbijl. En, wist je dat de Norden-serie bekroond is met de Reddot Design Award 2019? Je vindt deze stijlvolle bijlen in ons assortiment.
BEKIJK
MESSEN SLIJPEN KAN JE ZELF!
Waarom je prima zelf je messen kunt slijpen
Je mes laten slijpen klinkt misschien als een makkelijke en snelle oplossing. Maar je kunt dat net zo goed zelf! Het is snel geleerd, snel gedaan, een stuk goedkoper en je bent niet voor onbepaalde tijd je mes kwijt. Bovendien heeft zelf je messen slijpen iets ambachtelijks. Iets puurs en rustgevends. Superleuk om jezelf in te ontwikkelen! Wij helpen je alvast op weg.
SLIJP NU
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven